Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a MAJOM...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a MAJOM jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a MAJOM jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-18

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Majom kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

 A Tigris évében kevés az a jegy, aki nem érzi meg a változásokat, a leginkább érintettek mégis a Majmok lesznek.

Tedd, amit a jó cserkész: - Légy résen! 


Bár Majomként kedveled, ha mozgalmas az élet, ebben az időszakban résen kell lenned. Ez most nem a kockázatvállalás ideje, a Tigris éve nem kedvez a túlzott ambíciók kergetésének. A változás szele már az év kezdetén megérinthet, munkahelyed, munkaköröd, tágabb környezeted tekintetében.

Ússz az árral! 


Ha jól akarsz az évből kijönni, jól teszed, ha mész az áramlással! Most könnyebb váltani, változtatni, munkát, lakóhelyet, könnyebb költözni, külföldön munkát vállalni.  A megfontoltság a közlekedésben viszont életmentő lehet! Bár viszonylag jól kijössz másokkal, most oda kell figyelned a kapcsolati hálódra.  Különösen a tágabb környezeted és a kollégáid körében, egy rosszul kezelt helyzet alááshatja az eddig elért eredményeidet.

Használd a fantáziád! (De ne a pénzügyi spekulációkban!) 
Váratlan lehetőségekkel jutalmazza viszont a Tigris a fantáziát, a konstruktív megoldásokat. Számolnod kell azzal is, - és vedd ezt intelemnek -, hogy a manipulációt és a pénzügyi spekulációt a Tigris egyáltalán nem díjazza! 

Intenzív évnek nézel elébe, ezért a stressz és a feszültség ellensúlyozásaként gondot kell fordítanod az elegendő testmozgásra! Jól teszed, ha több időt töltesz szeretteiddel, mert ők azok, akik kellemes pillanatokkal ajándékozhatnak meg. Bár ne csodálkozz, ha miután ordítottál a gyerekkel azt tapasztalod, hogy a főnököd is elkezd ordítani veled. Ilyenkor szállj magadba, hogy milyen energiákat teremtettél magad körül.  

Ez a szinkronicitások éve lesz! 


Majommal a horoszkópodban, az év során fókuszban a kapcsolatrendszered legyen, mind az üzleti, családi vagy baráti kapcsolatok. Sok eseményre és még több segítségre számíthatsz.  Megjelenhetnek a szinkronicitások az életedben. Ha érintett vagy üzletben, vállalkozásban, támogatja az Univerzum az üzleti együttműködéseidet és mentort is találhatsz. Vegyél részt üzleti találkozókon, mint pl. az üzleti reggelik.

Addig is gyakorold az egy perces bemutatkozást! 

Általános jellemzés a Majom jegyűeknek >>  

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1428 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x