Farsangi dekor és stílusos maskarák saját kezűleg
Címlap / Otthon / Farsangi dekor és stílusos maskarák saját kezűleg

Farsangi dekor és stílusos maskarák saját kezűleg

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

A farsangi kellékek közül ezúttal néhány egyszerű, mégis nagyon dekoratív dísz, valamint pár jópofa maszk elkészítését mutatja be Mesterházy Mónika, a Harmonet kreatív tanácsadója. Bálozásra fel! 

Farsangi rendezvények, gyermekzsúrok vidám dekorációi lehetnek az alábbi színes kreppgirlandok. Pofonegyszerűen elkészíthetők, az Oh, Happy Day! fotót felhasználva megmutatjuk, hogyan! Vicces maskarák és szemüvegkeretek készítéséhez is adunk tippeket.


Kellékek: színes krepp papír, olló, türelem...

1. lépés: Vágj 2-3 centi széles darabokat a felgöngyölített krepp papírból!

2-3. lépés:
Mindkét oldalát egyenletesen vagdosd be úgy, hogy a közepe érintetlen maradjon.

4-5 lépés: Hajtogasd ki a felgöngyölített, bevagdosott krepp papírt, s máris kész a fodros, vidám színekben pompázó farsangi dísz.


Fotók: Jordan Ferney / www.ohhappyday.com


Bohém maskarák is játszi könnyedséggel készíthetők házilag

Kellékek: A/4-es méretű színes habszivacs lapok (nagyobb papír írószer szaküzletekben és kreatív boltokban beszerezhetők), olló, szike, színes papír, hurkapálcika, ragasztó.

Jópofa szemüvegkereteket lehet viszonylag egyszerűen készíteni - a keretet skicceld fel egy sima A/4-es papírlapra, s ha már tökéletes a sablon, a mintát vágd ki habszivacsból! Ezután jöhet a dekorálás: színes papírból vágj ki s ragassz fel keretdíszt, illetve készíts szemüveglencsét (persze, ha "tele" szemüveget készítettél). Ha kész az okuláré, egyik oldalához rögzíts hurkapálcikát!A szemüveg készítésénél némileg komplikáltabb maskarákat is készíthetsz! Íme, néhány ötlet!


Fotók: Oh Happy Day!


Mesterházy Mónika
www.eletszepitok.com

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 15687 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x