Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a LÓ...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a LÓ jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a LÓ jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Ló kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

 A Tigris évében az év sztárjai a Lovak lehetnek.

Életerőd fokozódik! 


Ha a Ló jegy benne van a horoszkópodban, a kilátásaid biztatóak. Életerőd fokozódik és sikerekre számíthatsz. Ha ezt a fokozódó életerőt mind betolod a munkába, könnyen munkamánná, divatosabb szóval munkaholistává válhatsz, ami a későbbiek folyamán akár a kiégés kapuja lehet. Ahol még ébernek kell lenned, az a pénzügyek területe, itt extra kiadásokra számíthatsz. A szórakozási lehetőségek bővülése, a társasági meghívások további költekezésre csábítanak. Baráti és ismeretségi köröd gyarapszik, az új kapcsolataid pedig új lehetőségeket tartogatnak. Egyébként is nagyon szeretsz beszélni, ebben az időszakban pedig különösen elemedben leszel e téren.

Növeld a pártfogóid körét! 
Igyekezz az előnyödre fordítani a jó kommunikációs készségedet. Vállalj előadásokat, ezzel növelheted azok körét, akik megismernek és támogatnak téged. Fontos, hogy meg tudd őrizni az aktivitásodat, a cselekvőkészségedet, ahhoz, hogy élni tudj a lehetőségekkel! Különös figyelmet kell fordítanod a pihenésre, feltöltődésre, ekkor profitálhatsz az évből a legtöbbet. A táplálkozásoddal is foglalkoznod kell, sőt az egész életmódodat átgondolni, hogy van-e benne olyan, amit egészségtelen mértékben túlzásba viszel. 

Ha vállalkoznál, kezdd idén - ha már van céged, hasítani fogsz! Lóval a képletedben támogatásra számíthatsz a marketing, a vállalkozás és az oktatás területén. Megnyerhetsz egy pályázatot, rátalálhatsz egy kihagyhatatlan tanfolyamra, külföldi tanulmányokba foghatsz. Ahhoz azonban, hogy beférjenek az új dolgok, meg kell szabadulnod néhány régitől és az elmondottakat nem elég csak fejben, fizikailag is meg kell valósítani.

Kívülről ugyanis hiába várod a változást.

 

Általános jellemzés a Ló jegyűeknek >> 


 

 

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1546 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x