Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a KAKAS...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a KAKAS jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a KAKAS jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-05

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Kakas kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

 Egyszer fent, egyszer lent.

Keress szövetségeseket! 

A Tigris évében az események gyorsan követik egymást, ez a Kakastól is alkalmazkodást kíván. Jól teszed, ha szövetségeseket keresel, ha megszerzed a körülötted élők támogatását. Az év a kilátások tekintetében sok mindent tartogat, valószínű már gyűlnek az elfoglaltságok a naptáradban. Különféle eseményekre hívhatnak és sokan kérik majd a tanácsodat. Ügyelj azonban a stílusodra, mert a nyers szókimondást most nem díjazza a kapcsolatrendszered.

A tisztelet és a tiszeletreméltóság erényei 


Az idei év sokkal jobban megköveteli a tiszteletet, a másik méltóságának a szem előtt tartását.  Más esetben jellemző rád, hogy józanul és tárgyilagosan látod a dolgokat, hogy mindig nagyon észnél vagy, ennek az éberségnek jó hasznát veszed majd az év során. Mint ahogy annak is, ha nem csak másoknak adod, hanem magad is megfogadod a saját tanácsaidat, sőt uram bocsá’ te magad is kikéred a mások tanácsát.Projektek éve


Az együttműködések, a közös projektek az idén elsőbbséget élveznek, ezekben jól teszed, ha előveszed az empátiás készségedet és a figyelmességedet.  A botrányokat lehetőleg kerüld el. Ha szükséges, gyakorold a vitakezelést, keress rá egy megfelelő tréninget! Ha profitálni akarsz a lehetőségekből, ne késlekedj, ne várd meg, míg a körülmények tökéletesen állnak össze, kezdd el azzal, amid van, onnan, ahol vagy. A többi majd jön magától. Előfordul, hogy a terveiden változtatni kell. Sokat fejlődhetsz hozzáállás terén ebben az évben, ami megmutatkozhat a bevételeidben.

Újulj meg kívül - megújulsz belül is! 


Kakassal a horoszkópban sok segítséget kapsz, csak kérned kell, akár az ismeretségi körödben, akár hálaimákon keresztül.  Jót tehet a lelkednek, ha megváltoztatod a kinézetedet, jobban kifejezve ezzel az egyéniségedet. Az év kedvez a negatív szokásaidtól való megszabadulásnak, ami által sokkal jobban érezheted magad a bőrödben. Pénzügyi területen kemény önfegyelemre és szoros költségvetésre lehet szükséged, ha pluszban akarod zárni az évet.  
 
 

Általános jellemzés a Kakas jegyűeknek >> 

 

 

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>> 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1387 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x