Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a SÁRKÁNY...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a SÁRKÁNY jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re, a Tigris évére a SÁRKÁNY jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Sárkány kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

 A kínai mitológiában a Tigrist és a Sárkányt, az őserő két oldalának megtestesítőjeként, sok helyen együtt ábrázolják. 

Tűzz ki új célokat - sikerülni fognak!


A Bivaly év embert próbáló helyzetei után te is újult erővel vágsz bele a Tigris év kalandjaiba. Már nem érzed beszorítva magad, az új év kedvez az előrejutásnak. Ebben az évben föléled a kezdeményező kedved, remek ötleteid támadnak és ezek révén új célokat, új feladatokat tűzhetsz ki magadnak. Ha akarod, új állásra is találhatsz.

Halaszd el a halogatást - örökre! 


Az év egyes időszakai azonban nem lesznek egyformák. Az idei évben nagyon fontos lesz, hogy a szokjál le a halogatásról!
Vedd tudomásul, hogy muszáj a Tigrissel fölvenned a tempót!  A kitartás és az eltökéltség sokat lendíthet a karriereden, kivéve, ha közben szabotálod a saját ügyeidet. Arra is figyelned kell, mibe teszed, hogyan osztod be a pénzedet, és igyekezz maximálisan kihasználni az együttműködési lehetőségeket.

Ez lesz ugyanis az éved kiemelt területe. Jelen lenni a közösségi térben virtuálisan, mint pl, Facebook, Instagram, LinkedIN, akár a külföldi csoportokban is, lényeg, hogy tölts időt hasonló gondolkodású emberekkel, vállalj pozíciót hasonló gondolkodású közösségekben, alapíts akár saját szervezetet!

Közösségi szerepvállalásé ez az év! 


Mint ahogy a virtuális téren kívüli közösségi terekben is legyél példakép, vállalj szerepet, feladatokat, így az ismertséged és ismeretségi köröd is bővül, nő a karizmád  és egyre többen fordulnak majd hozzád. Minél többen megismernek, annál sikeresebb lehetsz. Fontos, hogy lépd át a saját korlátaidat, ne korlátozd saját magadat és hagyj föl azokkal a berögzült, rossz szokásokkal, amik hosszú távon nem tesznek jót az egészségednek.   

Kínai horoszkóp előrejelzés a Sárkány jegyűeknek >>  

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1376 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x