Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re a Tigris évére a BIVALY...
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re a Tigris évére a BIVALY jegyűeknek

Kínai horoszkóp előrejelzés 2022-re a Tigris évére a BIVALY jegyűeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

A kínai Holdújév minden évben valamikor január és február közé esik a mi naptári számításunk szerint. Ilyenkor a kínai horoszkóp 2022-es, a Jang Víz Tigris évének előrejelzéseit nézzük, asztrológusunk, Molnárné Gyürki Erika segítségével, a Bivaly kínai horoszkópjegy szülötteinek!  

Ha a Bivaly évében születtél, a 2021-es év energiája ismerős volt számodra.

Neked egy kicsit sok lesz a Tigris!


Ezek után meglehetősen frusztráló lehet a nyughatatlan Tigris megjelenése. Te mindenben törekszel a tervezettségre, szervezettségre, a módszerességre és tessék, erre felgyorsulnak és elkezdenek kiszámíthatatlanná válni az események. Olyan változások ütnek be, amivel nem kalkuláltál és most kezdheted elölről átszámolni a terveidet. Jól teszed, ha előveszed a türelmedet és az állhatatosságodat, különösen, ha akadályokkal találkozol.

Lazíts! 


Lazíts, engedj a konokságodból, vedd elő a B, vagy C tervet és valósítsd meg. Közben még új képességeket is fölfedezhetsz, új embereket ismerhetsz meg, új állásra, új lehetőségekre tehetsz szert. Közben ne felejts el pihenni sem és az idén lehetőleg ne kerüld, inkább keresd a társaságot magadnak. Ha van bárhol Bivaly a horoszkópodban, az idén több ötleted lesz, új dolgokba kezdhetsz, új kihívásokba vághatsz bele, amivel több pénzt kereshetsz.A Tigris vad energiája azonban időnként sok lehet neked, ezért csak abba tegyél energiát, ami valóban fontos és nem csak a kötelességtudat csináltatja veled. Mondj nemet azokra a dolgokra, amik aránytalan erőfeszítést jelentenek, még akkor is, ha azt hiszed a te energiád végtelen.

"Méregtelenítsd" az elintézetlen ügyeidet! 


Szabadulj meg azoktól az ügyektől, dolgoktól, emberektől, akik-amik csak terhelnek s nem visznek előbbre. Csinálj valami újat, valami mást. Engedd meg magadnak a sétákat, vagy bármit, ami feltölt energiával. Ne dohogj a régi vitákon, ne a múltat sírd vissza!  Legyél inkább kellemes társaság és ápold a kapcsolataidat, mert a barátaidtól az idén sok támogatást kaphatsz. 


A Bivaly jegyűek általános jellemzése >> 


 

Ha az általános útmutatáson felül érdekel, hogy melyek lesznek a kiemelt életterületeid, a kiemelt feladataid a Tigris évében, kérj személyre szabott elemzést>>Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1679 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x