Ajánló - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Ajánló

Pál Feri atya is cziffrázza

A ZENE SZABADSÁGA mottóval rendezik meg az idei Cziffra György Fesztivált. A jubileumi esemény kiemelt vendégművésze Vadim Repin hegedűművész. A klasszikus zenei hangversenyek mellett izgalmas, a művészetet a tudománnyal összekötő estékkel is találkozhat a közönség. Ezen felül bárest, kiállítás és jazz koncert is színesíti a programokat. Pál Feri atyának Vizi E. Szilveszterrel és Bősze Ádámmal lesz közös estje.


Nagy budapesti hotelteszt

AZ ÉV HOTELE 2019. Közönségszavazás döntőjébe jutott hét hotelre rengeteg szavazat érkezett. A voksok számlálása még mindig tart, emiatt a végeredményt majd csak 2020.január 26-án tudhatjátok meg AZ ÉV HOTELE következő epizódjában, melyet a műsor készítői a Párisi Udvar Hotel Budapestben forgattak.


Diópáccal fest a népzenész

Szokolay Dongó Balázst, a népi fúvóshangszerek mesterét első sorban a színpadról és lemezekről ismerjük, számos remek formációban játszik, zeneisége igazi unikum. Kevesen tudják róla, hogy szabadidejében kiváló képzőművész is.


Szombaton, Érden! Az asztrológia találkozik a Bach virágterápiával

A Csillagok és Virágok varázsiskola, ahol minden arról fog szólni, hogy az légy, aki lenni szeretnél. Szombaton, Érden találkozhatunk a két kedvelt szakértővel.


A 7 finalista vasárnapig várja voksodat AZ ÉV HOTELE versenyben

Elképesztően sok szavazat érkezett eddig AZ ÉV HOTELE 2019 döntő a szállodákra. Viszont a verseny még korántsem ért véget, hiszen január 19-ig van lehetőséged voksolni. Érdemes is ezt megtenni, hiszen a legszerencsésebb szavazó egy teljes hetet tölthet majd el AZ ÉV HOTELE 2019 győztes szállodájában.


Az elveszett paradicsom nyomában - Gauguin élete és művészete a mozivásznon

1891-ben Paul Gauguin elhagyja Marseille-t, és a Csendes-óceán felé indul, hogy megtalálja a földi paradicsomot. Vajon valóban megtalálta-e? Létezett-e az a tiszta, érintetlen világ, amelyet festményein látunk?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x