Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Ezotéria

Rendezvénynaptár
Álmomban már láttalak! - A reinkarnáció bizonyítékai

Álmaink titokzatos világa éppen olyan érdekes és változatos lehet, mint való életünk, s néha sokkal inkább fantáziadús, színes és ezer színbe hajló. Álmainkban sokszor a valótlan is olyan fajta valóság, amelyet nem tudunk megmagyarázni.


Látja a baba a szellemeket? Itt az ezoterikus magyarázat!

A gyerek nem kérdezi meg tőled, hogy anyukám, hiszel-e a szellemekben, csak kedvesen elbájolog a "nénivel" a látszólag töküres kanapén, vagy visítva menekül ki a gyerekszobából, mert ott van a szörny, a bácsi, vagy a rossz gyerek. Ezoterizálás, vagy pszichologizálás helyett nézzük a tapasztalatokat!


A pozitív gondolkodás is lehet negatív

Van, hogy a pozitív gondolkodás nem vezet eredményre, sőt, több a kára, mint a haszna. Van, hogy a mágikusnak kikiáltott megerősítések sem működnek. Ez nem jelenti, hogy hagyd abba, csak azt jelenti, hogy csináld úgy, hogy működjön! Lukács Tünde mutatja, hogyan!


12 hatékony közérzetjavító módszer auránk és csakráink erősítésére

Ha te jól vagy, de körülötted mindenki le van hangolva, mint egy ócska zongora, akkor előbb-utóbb lehúznak magukhoz. Éppen ezért javíthatod egy megosztással mások közérzetét is, nemcsak a sajátodat!


Hála gyakorlat kezdőknek - Mi lenne, ha ...

Íme egy egyszerű, de mégis felszabadító gyakorlat, amely bevezeti a hálaadást az életedbe. Amikor azt érzed, hogy esélyed sincs a boldogságra, akkor még intenzívebben végezd a gyakorlatot! S láss csodát!


Engedd meg magadnak, hogy rossz legyél!

Mindenfélét mondanak különböző lelki tanítók. Hogy ezt sem szabad, meg azt sem szabad egy spirituális embernek. Hatalmas károkat okozhatnak ezzel. De csak akkor, ha nem szúrod ki idejében! Lukács Tünde cikkében konkrétan megmondja, mit rontanak el, és hogy javítsuk ki!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x