Mit üzen a kávéd? Ébredj egy titkos üzenetre!
Címlap / Ezotéria / Mit üzen a kávéd? Ébredj egy titkos üzenetre!

Mit üzen a kávéd? Ébredj egy titkos üzenetre!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-11-27

Jó játék, ha reggel kapucsínót, tejhabos kávét, vagy lattét iszol, ha meglesed azt az üzenetet amit neked súg! Meditácónak is beillő pillanatok, amik megédesítik az ébredést. Minden munkába menős, borongós, vagy rosszhangulatú reggelre egy kis titok lehet a csészédben. Tanuld meg ezt a játékot!  

 

Rendezvénynaptár
 Akár a munkatársnőkkel a szünetekben, a kávézóban a barátokkal, barátnőkkel, vagy egy-egy nehezebb reggelen is játszhatsz ezzel az asszociációs játékkal! 

Egyszerű!
Úgy indul, hogy idd meg a kávédat, lehetőleg valami üveg, vagy hasonló textúrájú csészéből, aminek a falán le tud tapadni a habja. Ettől a legtöbben már eleve jobb kedvre derülünk, de nem kell itt megállni! Az ősi perzsa / arab kávézacc jóslás mintájára folytathatod a kávé élvezetét egy kis jóslás-játékkal. Nézd meg a csésze falára tapadt habot és keress benne formákat. Ha megnézed a képet, látod-e benne a habok ölelte boci fejeket? Ennek mintájára a hab, vagy a hab által bezárt terület is lehet jelkép, szimbólum, üzenet. 

ÁLLJ! Ne gondold túl! Nem kell tökéletes cicának vagy angyalkának lennie, elég, ha egy kicsit hasonlít! Forgasd a poharat és nézd meg, hogy mit tudsz felfedezni a falán, aztán pedig indulhat az asszociációs játék! 

Hét kérdés, amit feltehetsz a szimbólumokkal kapcsolatban: 
  1. Jó, vagy rossz érzést kelt benned az a dolog amit észrevettél? 
  2. Van neked, vagy a környezetedben ilyesmi? 
  3. Valós, vagy kitalált dolog? 
  4. Látsz esetleg valamilyen jelenetet, amiben történés van, vagy egy kompozíciót több alakkal? Írd le a sztorit, nézd meg, hogy szól rólad! 
  5. A jelképeket megnézheted jelkép szótárak segítségével is - hátha van valamilyen titkos, misztikus üzenetük. 
  6. Ha naponta játszol ilyet, vajon vannak-e ismétlődő szimbólumok? Ezekre különösen figyelj! 
  7. NE VEDD TÚL KOMOLYAN! - Ne legyél a kávéd "jóslataitól" függő, ez mindig egy vidám, jópofa játék, de ne határozza meg a cselekedeteidet! 

Ha lefotózod a kávédat és felrakod kommentbe, megnézhetjük együtt, mi vajon mit látunk a tiédben? Induljon a közös játék! Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 5846 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x