Boszorkányok - divatos és kelendő az extrém nőtípus
Címlap / Ezotéria / Boszorkányok - divatos és kelendő az extrém nőtípus

Boszorkányok - divatos és kelendő az extrém nőtípus

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-21

A középkorban rettegve ejtették ki nevét, a 19. században már kevésbé féltek tőle, esetleg kikacagták. A 20. században sokan felvállalták, majd robbanásszerűen azok is, akiknek semmi közük a dologhoz. Miért kelendő a boszorkány, és miért lesz minden második nő egyfajta kisebb démoni bestia? Őszintén az archetípusról.  

Milyen egy valódi boszorkány?

A valódi boszorkány többnyire nem túl szép, de nem is túl csúnya. Általában harmóniában él önmagával, és ez egyfajta fényt és kisugárzást ad személyének. A valódi boszorkány ritkán közösködik, tart egy bizonyos távolságot, mert tudja, hogy tisztánlátásához, képességei megtartásához szükség van egyfajta objektív látásmódra. A valódi boszorkány gyógyító képességekkel rendelkezik, ártani csak ritkán árt, akkor is valaki védelmét látja el ezzel, és bár az emberek érzelmeivel könnyűszerrel játszhatna, valójában nem használja ki ezt.

Milyenek a mai boszorkányok?

Tisztelet a hagyományőrző, képzett kivételeknek, ma divat boszorkánynak lenni, s a mai kor boszorkányai kicsit mások, kicsit fertőzöttebbek a modern kor szellemiségével. Feltűnőbben öltözködnek, ártó szándékukat könnyen kimutatják, és kifejtik, a szerelmi életük általában meglehetősen kalandos, nem riadnak vissza az erkölcsi mélymerülésektől sem, és többnyire jóval képzetlenebbek szakmai felmenőiknél.

Ma divat megtanulni a kártyajóslást, a tenyérelemzést vagy ismerni bizonyos alternatív módszereket. Nagyon kevés fekszik rá igazán a tanulásra, és ismeri meg úgy a rendszereket, hogy azok analogizálva jelenjenek meg fejében, és valóban egyfajta bölcsességhez vezessenek. Miért jó akkor nekik mégis mindez?


 
HarmoNet tipp: A világ legnagyobb nőirtása - boszorkányüldözés >>

A Vízöntő kor extremitása

Ma divat másnak és különbözőnek lenni, még akkor is, ha ez a másság mindennapos az utcán. Eléggé szemellenzővel közlekedünk, így nem vesszük észre, hogy lassan minden szembejövő nagyon ezoterikus, nagyon különleges. Alternatív módszerek bődületes verziói születtek meg korunkban, már-már hihetetlen elemek, amikre az ember halkan csak ennyit mond: fantasy.  Ugyanakkor valamivel ki kell lógni a sorból, és persze belül mélyen áhítjuk is az ősi tudást, a misztikumot, így egy valódi válaszreakció zajlik le bennünk.

A férfiak és a boszorkány

A férfiak szexuális fantáziáit a démonikus asszonyok, az erkölcstelen ledérek és az úgy általánosságban véve a "boszorkányok" mindig is beindították. Ezek a boszorkák ugyanis a férfi csábítói, akik nem családanyák, hanem szexistennők szeretnének lenni - legalábbis képzeteik szerint - ezek  a lányok ugyanis olyan pernahajderek, akikre igazán szükségük van a férfiaknak. Egy ilyen nőről elképzeli a férfi ahogy óhajtja őt és gyertya lángja mellett csábítja magához a lelkét. Valójában ezek a képzetek nem jelentnek többet, mint fokozott vágyat arra, hogy egy szexuálisan érett, vonzó, és szerintük egyben e téren képzett asszony mélyen akarja őket. Egy kellemes, megnyugtató és az önbizalmát és szexuális fantáziáit kiszolgáló jelenség.

Mi a bibi a történetben?

A történetben az a probléma, hogy korunk asszonyainak igen nagy hányada nincs kapcsolatban Szépasszonnyal, aki a gyógyító tulajdonságai és csábító jellege mellett, valójában a halál és alvilág úrnője is. A Szépasszony leányainak tudni kell, hogy mivel az elmúlást is magukban hordozzák, ezért mesés szerelmi képességeikhez az elmúlás mételye társul, s ezt bizony fel kel tudni vállalni. Ugyanis egyetlen férfi sem akar boszorkányt gyermeke anyjának, vagy egy szemérmetlen ledért a ház asszonyának, ez csupán a kitekintés, egy vonzó archetípusra.

HarmoNet tipp: Boszorkányok, vagy istennők? - Egy letűnt kor titkai >>

Ma sokan felvállalnak félig-meddig valamit, egy szerepet, hogy vonzerejüket növeljék, de nem ismerik a vele járó kötelezettségeket és állandó minőségeket. Na és persze hová lenne a világ és az emberi faj, hogyha a világban csupa boszorkány létezne, és nem lenne hű, és nyugodt anyai öl, a tűzhelyet őrző, szerető asszony? Ha csak boszorkányosak szeretnénk lenni, tegyük meg a varázs érdekében. Ha valódi boszorkányok nem vagyunk, akkor ne kárhoztassuk magunkat egy csábító, szép de mégis rettentően nehéz életre. Mert boszorkányság nem holmi hivatás, hanem személyiségi jelleg, archetípus, melynek vége a nyugodt, erődszéli magány. Ha csupán felszínesen óhajtjuk ezt, akkor transzformálódjunk azzá, akik valóban lenni szeretnénk.
  
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 12047 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x