Psziché - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
hirdetés
Psziché
Az öntisztelet 3 aranyszabálya

Hogy adhat hálát az, aki első szám első személyben nem tud belenézni a tükörbe és hálát adni annak akit lát?


A stressz kezelése 6 pontban

Sokan nem is tudjuk, hogy folyamatosan erős stressznek vagyunk kitéve, annyira megszoktuk, hogy a stressz a mindennapjaink része. Egészségünkre, szív-és érrendszerünkre, idegrendszerünkre, emésztésünkre, csont-és izomrendszerünkre, hormonjainkra, egyszóval egész szervezetünkre hatással van.


Még ma megbolondulsz? Stresszkalkulátor a hétköznapokra

Néha az ember úgy érzi az ép esze elérte azt a bizonyos túlfeszített határt, amiről már azt hitte, nem is létezik. Az idegrendszere a pamutgombolyagként kócolódik, a haja pedig pszichésen elektromos, és az égnek áll. Valami ilyesmi, amikor a világ az agyadra ment. Honnan tudhatod, hogy mára beteltél?


Három betű a boldog élethez - NLP

Richard Bandlert, az NLP egyik atyját, egyszer meghívták egy amerikai egyetemre előadónak. Néhány szemeszter után azonban elküldték, mert nem volt hajlandó az NLP-ről tanítani, csak az NLP-t tanította. Mi a különbség? Jelentős.


... de mi van a gyász előtt? Tudom, hogy meg fog halni!

Azt sokan tudjuk, hogy a gyász különböző szakaszait különböztethetjük meg egymástól, de azt kevesebben ismerjük, hogy a gyász folyamatába már az az időszak is beletartozik, amikor tudjuk: szerettünk meg fog halni. Szaknyelven ez az anticipációs gyász. Vajon hogy reagálunk erre?


Az ősök ereje és a jelen tanítása

Azt hiszem, ez az időszak senkinek nem könnyű. Szinte nincs ember, akinek nincsen olyan problémája, ami ne nehezedne rá ólomsúllyal. Akár párkapcsolat, akár anyagi, családi vagy munkahelyi gond. Zajlanak a változások, az átalakulások azoknál főleg, akik szeretnék életüket egy más, jobb irányba terelni, és ezen már régebb óta dolgoznak. Asztrológusaink szerint a mostani időszak bolygóállásai nagyon kedveznek ennek a változásnak, és szépen lassan elindulhatunk felfelé.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
x