Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3
Otthon

Mire adott reményt a bezártság? Miért nem pánikolok?

Spanyolország, Barcelona: egy újabb életszakasz, egy újabb állomás. Az első várva várt tavasz és az első nyár itt, szeretném mondani, hogy örök napsütésben, de igazából első tavasz és első nyár négy fal közé zárva. Nem követem a híreket, nem pánikolok, nem panaszkodom.


Költözködés és ügynöktipológia Londonban a karantén alatt

Mára már mindenki jól ismeri a szlogent, hogy #maradjotthon. Ám mi van akkor, ha hirtelen másik otthont kell találni? Alapból sem az ember kedvenc elfoglaltsága a költözködés, de kijárási korlátozás idején még több kihívással találjuk magunkat szemben. Ha kíváncsi vagy, hogy sikerült átköltöznünk Londonban a karantén idején egy másik lakásba, olvass tovább!


Az együttélés üzenete: valaki jobbat várok!

Gyakori vitatéma az együttélés vagy házasság kérdése. Kinek mi a fontos és miért? Kell-e a házasság, vagy felesleges procedúra? Erre keressük a válaszokat.


Párizsba lassan visszatér az élet

Mi is tér vissza igazából? Az elmúlt pár hónapban is volt élet, csak kicsit más, mint amit megszoktunk, amibe beleszoktunk. Korábban minden nap arra vágytunk, hogy csak egy pici nyugi legyen már, hogy legyünk mindannyian itthon együtt, és semmit ne csináljunk, ne kelljen menni sehová. Négy gyerekkel állandó pörgésben volt az élet. Jávor-Kiss Kata Franciaországból küldte el írását.


A véget nem érő családi vakáció Angliában

Az országos szobafogság hatodik hetébe lépve, megtépett idegrendszerrel, gyarapodott testsúllyal és feltűnően sok ősz hajszállal ülök a home office-omban, e sorokat gépelve, mégis azt mondom, hogy minden kihízott farmernaci megérte. Anna Supol írása Bristolból.


Járványnapló Angliából - Érdekes, abszurd és szomorú a helyzet

Folytatjuk a kitekintő sorozatot! Brigitta épp a Covid-19 járvány kitörése előtt kapta meg a brit állampolgárságot. Jelenleg a húgával él Brightonban, színdarabot ír, és már neki is nagyon elege van a bezártságból.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x