Otthon - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Otthon

10 dolog, amire figyelj, ha kutyaholmit veszel!

Nem csak a kezdő kutyások hibája, hogy feleslegesen elköltenek egy halom pénzt!


A vírus idején is van segítség a bántalmazott gyerekeknek

A gyermekbántalmazás és elhanyagolás a koronavírusos időben még több gyereket, fiatalt érinthet, hiszen a környezetük most nem vagy kevéssé tud odafigyelni rájuk. Fontos tudni, hogy ebben a "bezárkózott" időszakban is tudnak a bántalmazottak segítséget kérni - segélyvonalak és online felület állnak rendelkezésre, ahova az érintettek fordulhatnak.


Erőssé és érzékennyé is tesz minket a jelen helyzet

Olvasói gondolatok önzésről és önzetlenségről, összetartásról, alkalmazkodásról - üzenet a karanténból és a Karanténnak.


Jó anya akarok lenni! De hogyan?

Természetes, hogy minden anyuka jó anyuka akar lenni. De mit is jelent elég jó anyának lenni? Hogyan teszem a legjobbat a gyermekemnek, családomnak és magamnak? Létezik erre jó felelet?


Amikor a világ igazodik az életmódodhoz

Kétszeres életmódváltás egy éven belül: Anglia után újra Magyarország, és az otthoni munkavégzésre való átállás, még a járvány felbukkanása előtt. Az egyedülálló, budapesti home office-ban dolgozó Andjal beszámolója.


Problémás a gyereked? És te?

Problémás a gyerek - halljuk elég gyakran szülőktől, pedagógusoktól. De csak kevesen gondolunk arra, hogy esetleg a szülő is problémás lehet. Nem lehet, hogy inkább a gyerekünket bélyegezzük meg, minthogy bevallanánk saját kudarcainkat?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x