Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap5
Ezotéria

Cigánykártya - ez jött ki a világjárvánnyal kapcsolatban

Ezt a kirakást a jelen vírus helyzetre készítettem. Eddig nem csináltam ilyet, mert, bár sokan kérték, úgy éreztem, hogy nem kell faggatni ezzel kapcsolatban a kártyát. Most beadtam a derekam, mivel volt rá igény, leírom, hogy mit jelent ez a kirakás a a világjárvány idején Magyarországra vetítve.


Hogyan viselkedik a Bika karantén alatt?

A Bika egyébként is imád otthon lenni, így neki nem okoz gondot, hogy a négy fal közé legyen bezárva. Sőt, élvezi is! Még inkább, ha kertje is van.


Nagyon erős energiák a Sárkány havában

A kínai asztrológia szerinti Sárkány havának első és legfontosabb üzenete az egészségünkre való fokozott odafigyelés. Egyrészről ebben a hónapban sokkal nagyobb erőt fogunk kapni önromboló szokásaink elhagyásához, másfelől pedig figyelmeztet is: a saját felelősségünk sokkal, de sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni, mint az eddigi hónapokban bármikor.


Figyelem: 3 sorsbolygó is irányt vált a Bika havában!

Hogy mit jelent ez? Türelem és további kitartás kell még, az biztos. Kinek mit hoz ez az időszak? A csillagok megsúgják, asztrológusunk pedig megfejti az üzeneteit.


Milyen Bach-virágesszenciákat érdemes használni a karantén idején?

Az egész világot sokkolta a koronavírus, aminek következtében drasztikusan megváltozott az életünk. Ehhez próbálok némi fogódzót nyújtani a Bach-virágterápia segítségével, hogy könnyebben vészelhessük át ezeket az embert próbáló napokat.


33 halálbabona - kerüld, ha kedves az életed!

A régi időkben különféle jeleket tartottak halált jövendölőnek. Ezek természetesen nem jelentik tényleg valaki halálát, mindenesetre érdekes, mi mindenhez kötöttek eleink rossz ómeneket.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x