Ezotéria - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap6
Ezotéria

Miért meditáljunk? A kozmikus energia

Különböző iskolák tanítanak meditációra, és arra, hogy saját problémáinkat magunk oldjuk meg. Az egyiptomi piramisoktól Tibet legmagasabb pontjaiig az ember keresi az egészséges, tudatos élet kulcsait. Tanulmányozzuk a kozmosz törvényeit és a molekulák rendjét. A kozmikus energiát keressük, mely fenntartja a világot.


És még mindig élünk

Az élet megy tovább. Beszűkül a fizikai élettér, magunknak kell hát kitágítanunk a saját határainkat. A lehetőségeink száma végtelen. Megválaszthatjuk, hogy mivel töltjük ki az időnket, hogy mire fordítunk figyelmet, mennyire vagyunk tudatosak - hiszen jól tudjuk, hogy amire fókuszálunk, azt vonzzuk be az életünkbe. Annak adunk energiát, amit a fejünkben pörgetünk.


Az idő - barát vagy ellenség?

Az idő, bár nyomasztó, nem az ellenséged, hanem a barátod lehet. Nem ellened dolgozik, hanem lehetőséget ad elmédnek, gondolataidnak, tudatodnak hogy feltöltődjenek, mert megajándékozza az anyagi dolgokat, így agyadat, annak működését is, a feltöltődés, a pozitív irányba való megváltozás lehetőségével. Az idő kincs és kasza - használd ki okosan!


Nem a méret a lényeg! Mit sejtet az aurád?

Utal-e az aura mérete arra, hogy milyen a személyiségem?


Férfi és Nő, a teremtés alfája és omegája

Kapcsolatba lépni egy másik emberrel, az aurájával összeolvadni és érezni annak rezgését az egyik legcsodálatosabb élmény a világon. Amikor megszületünk, elveszítjük az egység mámorító, biztonságot és nyugalmat árasztó érzését.


Húsvéti Tarot - Mágikus napok következnek

Ez a húsvét más, mint a többi. Valószínűleg, te sem így tervezted. Hogyan alakulhat az ünnep? Milyen energiák lesznek túlsúlyban? Mit tehetsz, hogy a lehetőséghez mérten, a lehető legkellemesebben ünnepelj? Grace Tarot cikke segít neked ebben.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x