HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-20
Ezotéria

Így léphetsz ki a beragadt élethelyzeteidből!

Itt az ideje a változásnak? Kilépnél a beragadt élethelyzeteidből? Jobb életet szeretnél? B.Nagy Magdi mai videójában egy nagyon hasznos kérdést oszt meg velünk, ami óriási segítség az önismeret útján járók számára. Ismerd meg te is ezt a varázs energiákkal bíró kérdést!


Őrangyalom, mutasd meg magad!

Velünk együtt születnek a földre, hogy óvjanak, védelmezzenek bennünket. Halálunkkor pedig velünk együtt távoznak ők is, az őrangyalaink.


Pünkösd - A Szent Szellem 12 ajándéka

Húsvét utáni ötvenedik napon ünnepeljük Pünkösdöt, számos népszokással. Ezúttal most az ünnep valódiságáról, kicsit másképp beszél Ujfalusi Márta léleklátó.


A misztikus harmadik szem és működése

Velünk született érzékszerv, amely tulajdonságszámba megy. Egy készség, amely minden ember sajátja, de a neveléssel elvehetik tőlünk. Te magadban hordozod a kincset?


 Szépségtippek júniusra asztrológusunktól

Június révén beköszönt a nyári időszak és egyben a pihenés ideje is. Hogy hogyan időzítsük megjelenésünket kedvenc évszakunknak megfelelően, hogy a legjobb formánkat hozhassuk, most a csillagok segítségül lesznek hozzá. Megmondom, hogy mikor érdemes manikűr- pedikűr kezelésekre, fodrászhoz, kozmetikushoz menned és mikor érdemes belefogni a diétába!


Szerelmi kalkulátor június hónapra asztrolgóusunktól

A nyár első hónapjának beköszöntével a hormonok nagyon tombolnak, hamarabb lángra lobbanunk akár egy új személy, akár meglévő társunk iránt.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x