HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-20
Kultúra

Már csak hetet kell aludni és bemutatják a Star Wars 7-et

Mi gondoltunk egy nagyot és szeretnék meglepni a Star Wars rajongókat egy képzeletbeli Star Wars minifotózással. Lehetsz Luke Skywalker, Darth Vader, vagy Leila hercegnő.


Popovics Tamás: Elfüstölt évek

Bármit keresel az életben, egy dolog fontos: tudd, hová tartozol.


BEMUTATKOZIK A BIOENERGETIC KIADÓ Lementem alfába, majd felmentem thétába

Schneider Gábor, a Bioenergetic Kiadó alapítója és tulajdonosa miután 28 évvel ezelőtt lement alfába a kiadó megalapításának ötletéért, most felment thétába is. Az eredmény egy közösségteremtő tér létrehozásának terve, ami nemsokára valósággá válik. Kezdjük az elején! Hogy is volt ez 28 éve?


Ranjeet Singh Dhillon: Élettitkok

"Szerintem mindenkivel előfordul, hogy valahogyan Isten háta mögé keveredik, és hiába hisztizik, integet, óbégat, nem jön sehonnan segítség. Nálam nem tudom pontosan, mikor jött el ez az idő, csak arra lettem figyelmes, hogy már milyen régóta tart. Tisztán érzem, hogy Isten hátat fordított nekem. Aztán egyszer hazafelé menet beültem egy étterembe, ahol belehallgattam a szomszéd asztalnál folyó beszélgetésbe. Amit hallottam, az teljesen megváltoztatta az addigi elképzelésemet a világról." (a Szerző)


Máté Péter és Cserháti Zsuzsa emlékkoncert

Két zseniális énekes, két feledhetetlen hang, két kivételes egyéniség - Cserháti Zsuzsa és Máté Péter - dalaik a mai napig a szívünkben élnek.Cserháti Zsuzsának és Máté Péternek állít emléket a "Zene nélkül mit érek én" című koncertelőadás 2015. december 27-én, a Budapest Kongresszusi Központban.


Öt ok, ami miatt imádjuk a rosszfiúkat

Gyermekkorunk óta tudjuk, hogy a jó és a rossz örök harcából csak az előbbi kerülhet ki győztesen. Azonban Joker és Loki óta igenis vannak olyan rosszfiúk, akikért megéri órákig a tévé előtt kuporogni. Miért van az, hogy a gonosztevők sokszor vonzóbbak, mint a jóságos karakterek, és nem csak a filmeken…? A CBS Reality összeállításából kiderül, mi az az 5 ok, amiért titkon a rosszfiúkért rajongunk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x