Nyáron hűtlenebbek a férfiak. Mit tehetünk mi, nők?
Címlap / Te+Én+Szex / Nyáron hűtlenebbek a férfiak. Mit tehetünk mi, nők?

Gelsei Bernadett

Nyáron hűtlenebbek a férfiak. Mit tehetünk mi, nők?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A nyári hónapokban a meleg időjárás miatt, a férfiak nagyobb valószínűséggel lesznek hűtlenek, írja az amerikai terapeuta Diana Kirschner, PhD. Szerinte a nyári kedvez a megcsalásoknak, ezért cheating szezonnak is hívják. A különböző kerti partik, fesztiválok és hangulatos szabadtéri helyek a flört, egyéjszakás kalandok melegágyai lehetnek.  

Ezek a kiruccanások, elcsábulások a nyár adta lehetőségek a férfiak fejében időszakosak, úgy érzik, hogy ilyenkor a szabályok felrúghatóak, és megengedett számukra a kapcsolatukból való kitekintés.

A nyár az az időszak, amikor amúgy is azt gondoljuk, hogy itt az idő, kipróbálni valami újat, valami mást, és mint minden újdonság növeli a szervezetünkben a dopamin termelést, amely a férfiaknál a tesztoszteron felszabadítását váltja ki. E kettő vegyület és a hozzájuk kapcsolódó érzelmek, gondolatok adnak erőt, energiát a férfiaknak a félrelépésre.

Emellett nyáron a különböző tengerparti, vízparti üdülőhelyeken, turista helyeken vagy akár csak a nagyobb városokban a szabadságukat töltött emberek vidámabbak, lazábbak, kacérabbak, jó hangulatúak, ami a szociális érintkezésekben is megnyilvánul, így sokkal nagyobb az esélye a hűtlenségnek is.

Még egy fontos dolog van, amit nem szabad elfelejtenünk, ha a hőmérséklet emelkedik a ruhák kevesebbek lesznek. Ettől a többet megmutatnak a testükből a nők helyzetből a férfiaknak a szexuális vágyuk természetes, hogy megemelkedik. Ennek eredményeként könnyebb lehet a számukra, hogy megadja magát a vágy is, amennyiben egy ilyen lehetőség adódik.

A legtöbb félrelépés, hosszútávú viszony a munkahelyen történik. Nyáron a munkahelyeken is megszaporodik a munka utáni lazulás valamilyen kerthelységben, vagy akár munkahelyi piknikek, koktélpartik, vagy tetőpartik formájában, ilyenkor szintén nagy a kísértés a férfiban.




Mit tegyél, hogy hűséges maradjon a párod?


1. Legyen sok közös nyári élményetek kettesben, akár munka után, éjszakai strand vagy fürdőzés.

2. Hétvégenként, ha tudtok, menjetek el közösen koncertre szabadtéri bulikba, ahol öltözz fel szexin, vonzón, mint az első randik alkalmával.

3. A szexuális életetekbe vigyél bele kis fantáziát, akár azzal, hogy nem otthon, hanem valamilyen külső helyszínen huncutkodtok.

4. Teremts olyan helyzeteket, ahol az intimitásé a főszerep, egyszerűen csak szemezz a pároddal, vagy érzékien cirógasd. Ahol van intimitás, meghittség onnan nem igazán lehet kimozdítani a férfit.

5. Kérdezd meg tőle, mi az amire vágyik, milyen újdonsággal legyen az ruha, érintés, mondat tudnád őt meglepni.

 
 
Ha ezek a praktikák mégsem jönnének be, és megtörténik a flört vagy a félrelépés akkor fontos, hogy tudd őszintén tisztázni önmagadban és természetesen vele is a következő kérdéseket:

Megbocsátható e számomra az egyszeri félrelépés?
Tényleg csak egyéjszakás kalandról van szó, vagy esetleg többről?
Csak szex volt, vagy voltak érzelmek is?
Mennyire fontos nekem, vagy neki a monogámia? Kinek mit jelent valójában ez a szó?
Tudja - e illetve érti e, hogy fájdalmat okozott nekem ezzel?
Képes bocsánatot kérni, azon a módon, ahogy az én elvárom?
Tud - e biztosíték adni arra, hogy a következő adandó alkalommal nem teszi e meg ezt újra?
Vajon lenne mit javítani a kapcsolatunkon?

Őszinte beszélgetéssel, egymásra való figyelemmel minden még a veszélyes nyári cheating időszak is megelőzhető! Óvjátok tudatosan a kapcsolatotokat!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.



 
 
[ 12380 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x