HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-20
Karrier

Erkölcs vagy lojalitás?

A mai kiélezett munkaerőpiacon a munkavállalóknak nagyon sok fogalmat kell megtanulniuk és tartalmukat magukévá tenniük. A "lojalitás" jó példa erre, amit a magyar munkavállalóknak meg kellett tanulniuk és azonosulni kellett a fogalom tartalmával.


4 dolog, amit ne mulassz el interjú előtt!

A múlt héten kétségbe esve hívott fel valaki, hogy másnap interjúra megy, és segítsek neki. Természetesen a vészhelyzetre való tekintettel támogattam egy másfél órás konzultáción, de lássuk be, másfél óra alatt nem lehet csodákat tenni.


A diplomás hölgyek is könnyen elhelyezkedhetnek Szigetszentmiklóson

A szigetszentmiklósi állásajánlatok diplomásoknak is nyújtanak megoldást. A hölgyek is megtalálhatják ebben a városban a számításaikat, hiszen a HR asszisztens, a beszerzési asszisztens valamint a lakossági banki tanácsadó állás is nekik szól.


Van bőven élelmiszer eladói és lóápolói állás Jászberényben

Manapság Jászberény álláskínálatban egyre többször fordul elő az élelmiszer eladói és a lóápolói munkalehetőség. Sokszor még a megváltozott munkaképességűeknek is lehetőségük nyílik az elhelyezkedésre Jászberényben vagy annak közvetlen közelében.


Úristen, gyereke van!

Mit tehet a nő, ha kisgyereke van, és mégis dolgozni akar? Sajnos nem vitás, hogy sok vállalatnál hátrányban van az, akinek gondoskodásra szoruló gyereke van. A munkáltatók sokszor csak a hátrányokra tudnak gondolni.


Nagy baj van a munkamorállal

A cégvezetők egyik legnagyobb problémája az, hogyan találjanak maguk mellé értékes és jó munkaerőt - állítja egy fejvadász.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x