HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-20
Psziché

Ősi szimbólum: a tükröződés

A tükör és a tükröződés ősidők óta használatos szimbólumok. Értelmezése és használatának célja koronként, kultúránként és misztikus iskolánként változott. Az egyik legfontosabb szerepe azonban a harmadik szem fejlesztésében (intuíció), egy különleges érzékelési mód kialakításában nyújtott szerepe volt.


Valósággal kereste a kis szemével, mit tehet tönkre - Szabóné Katona Eszter, a problémás gyerekek szüleinek támasza

Eredetileg tanár szeretett volna lenni, de másfelé fordult az élete. Ismerkedjetek meg Szabóné Katona Eszterrel, aki a viselkedészavaros gyerekek szüleinek nyújt hatékony segítséget!


Nagymamák típusok szerint - Nálad mit tanít a nagyszülő?

Nyáron a legtöbb családban előfordul, hogy a gyermek néhány hetet a nagyszülőknél tölt. Fontos, hogy a nagyszülő-gyermek kapcsolatot tudatosan kezeljük. Bár egyik nagymama sem sorolható be maradéktalanul egy-egy karaktertípusba, ám mindenképpen hasznos, ha elgondolkodunk, hogy mi mindent tanulhat gyermekünk ebben a pótolhatatlan kapcsolatban.


Akinek a karriere a család, de nemcsak a sajátja, hanem másoké is - Vígné Kulcsár Krisztina

Vígné Kulcsár Krisztina önéletrajza fiatal kora ellenére nem fér el egy oldalon. Évente egy új képesítés, döntő többségük felső fokú? Meg se kottyan, emelett még nyelveket is tanul! Szívügye a jól működő család, ezért az utóbbi években számtalan, ezzel kapcsolatos képzést, oktatást vezet, szervez, köztük polgári jegyesoktatást is Frigyelem címmel.


Beléd fojtották a szót? A szorongás oldható!

A félelem egy anyagba zárt érzelem. Az az állapot, amikor a sokféle bennem rejlő tehetséget, szeretetet elfojtom. Miért? Mert amikor gyerekkorban meg akarom élni, nincs rá válasz. Elutasítanak vagy nem vesznek róla tudomást. És "leszoktatom" magam róla. Azt gondolom gyerekként, hogy "nem jó" ez a megélésem. Hiszen a szülők a példaképek, ők csinálják jól.


A suszter, akinek szép a cipője: Patály Ildikó, anyatanácsadó, kibogozó

Anyának lenni áldás, a világon a legszebb feladatok egyike - de olykor bizony fárasztó, keserves és kiábrándító is. Patály Ildikó kisgyerekkora óta erre a feladatra készül, ezért az anyaság témakörben hatalmas tudással vértezte fel magát, amelyet boldogan meg is oszt mindenkivel.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x