HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-20
Psziché

Szeretni nem is olyan könnyű

Szeretlek! Rengetegszer mondjuk ki ezt a szót. Van, hogy így is érzünk, és van, hogy csak szeretnénk szeretni.


 Szemétkedő szeretteink szavai szíven szúrnak

Gonosz kis megjegyzések pettyezik feketével, szeretteink felénk intézett szavait, úgy, hogy elgondolkodunk: - Tényleg szeret egyáltalán?


Szent játék - Te mennyit tiltottál le a nőiségedből?

Soha, egy férfi sem fogja bevallani, de az a férfi, aki szeret, a Nő tanácsait követi mindenben. Amikor egy neves cég átfogó vezetői kutatást végzett a magyar cégvezetők döntéshozási szokásaikról 2009-ben, akkor azt találták, hogy a csúcsvezetők valójában annak alapján döntenek, amit életük párja mond nekik. Nincs kivétel!


Keddi KvantumTükör: célorientáltság és siker

Sokaknál visszatérő probléma a célok nem megfelelő kitűzése és meghatározása. Ez rejtetten ugyan, de nagyon sok nehézséget okoz az egyén képességeinek kibontakozásában, pedig viszonylag könnyen megoldható. Hogyan?


Traumaoldás - fogantatástól a jelenig

Fogantatásunk pillanatától erőteljes hatások érnek bennünket. Nem is gondolnánk, de lehet, hogy éppen ez az oka annak, hogy most például anyagi gondjaink vannak. Mi történik valójában?


5 ok, hogy miért maradunk benne egy rossz párkapcsolatban

A nők hajlamosak az áldozatkészségre, az önalávetésre, vagy a másik személy igényeinek önmaguk elé helyezésére. Akár évekre, évtizedekre benne ragadhatnak egy olyan párkapcsolatban, melyben se figyelmet, se megbecsülést, se kellő megértést nem kapnak a partnerüktől. Hogy mégis miért lojálisak egy ilyen kapcsolathoz? Miért döntenek úgy, hogy az aktuális partnerük mellett maradnak? Nos azért, mert legtöbbször fel sem ismerik, hogy dönthetnének másként.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x