HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-06-24
SZAKÉRTŐK
Havasi Patrícia
asztrológus
Havasi Patrícia okleveles környezetmérnök, asztrológus vagyok. Rajongásom a természet és az egyes elemek közötti kölcsönhatások iránt már korán megmutatkozott, ezért döntöttem úgy, hogy a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki karán fogom megszerezni első diplomámat környezetmérnöki szakon. Diplomám megszerzése után érdeklődési köröm tovább bővült: már nem csak azt kutattam, hogy mi-mire hogyan hat, hanem, hogy ki-kire miként hat.

Az elemek kölcsönhatása helyett már jobban foglalkoztatott, hogy mi, emberek hogyan lépünk egymással kapcsolatba. Miért van az, hogy ameddig bizonyos emberek taszítanak, addig mások megmagyarázhatatlanul vonzanak.Így kezdtem el asztrológiával foglalkozni és az évek alatt megszerzett tudásom és tapasztalataim igazolják, hogy nincs még egy ilyen pontos módszer, ami ennyire hibátlanul mutatja két ember között létrejött, vagy épp létre nem jött kapcsolat mögött az energetikai mintázatot.

Mindig az számít, hogy benned mi, vagy épp ki, milyen hatást váltott ki, az hogy mi történt, az mellékes, csak az a mérvadó, amit benned keltett. Ezt, pedig az óra percre pontos születési időre felállított horoszkópból hibátlanul lehet látni.

A Humanisztikus Asztrológiai Iskola végzett hallgatójaként jól tudom, hogy minden probléma belőlünk ered és sok esetben a lélek betegíti meg a testet. Ennek következtében a lélek gyógyításával fizikai tüneteink is enyhülhetnek, megszűnhetnek. Mindig mindennek a lelki okai érdekeltek, a miértek, azaz hogy pl. miért betegíti meg a lélek saját szervezetét. Több év tradicionális asztrológia alkalmazása után fordultam a humanisztikus szemlélet felé.

Szívesen adok tanácsot a ki is vagyok én, mi az életfeladatom, mire születtem, mely területeken vannak elakadásaim/blokkjaim típusú kérdésekben és egyben megoldást is ajánlok az elakadt területek feloldására.

Keress bátran, hisz az Ég tudja a választ!
 Légy Te is adventi királynő!

Advent idején bizonyára olyan kérdések foglalkoztatnak, hogy kinek milyen ajándékot vegyek, mivel várjam majd a vendégeket,...


Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad, vagy az Aszcendensed a Nyilas jegyében áll!

Belépett a Nap a Nyilas jegyébe, ezzel az idei naptári év utolsó előtti jegyváltásához értünk. Advent idején...


Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Skorpió jegyében áll!

Belépett a Nap a Skorpió jegyébe, előfordulhat, hogy a következő hetekben intenzívebben éled majd meg érzelmeidet,...


Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Mérleg jegyében áll!

Ma lép a Nap a Mérleg jegyébe, előfordulhat, hogy a következő napokban nehezen döntesz majd főként magánjellegű...


Iskolakezdési horoszkóp

A Szűz jegyében tartózkodó Nap is utal arra, hogy hűvösebbek már a reggelek, korábban sötétedik, azaz véget ért...


Ez vár Rád, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Szűz jegyében áll

A Nap a Szűz jegyébe lépett, ezzel asztrológiailag be is köszöntött az őszi időszak. Az ősz, mint az aratás időszaka...Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 
/img/hirdetes/egeszsegvar.gif
 
/img/hirdetes/banner_300x250.gif
 


x