Te+Én+Szex - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap7
Te+Én+Szex

Szex: A több ezer éve változatlan játék (+18)

Azt gondolnánk, a szex a modern korral sokat fejlődött, hiszen számtalan segédeszközt használhatunk, s fejlettnek és modernnek gondoljuk magunkat attól is, ha műkörmökkel, festett hajjal és ékszerekkel, meg tetoválásokkal, különböző pozitúrákban vetjük be magunkat. Rá kell cáfolnunk. A szex végső lényege, hogy összességében több ezer éve változatlan!


A tartós orgazmus kulcsa: szex és tao

Egy hetedik századi kínai orvos szerint 10 szerelmeskedésből 2-3 alkalommal javasolt ondót lövellni. A kínai filozófia a tökéletesség átélésére tanít a szexualitásban is. A szerelem taója gyógyít és teljes élethez segít.


Angyal vagy démon? A női orgazmus két arca (+18)

A nő két arca: a démoni, erős, leteperő, vonzó és sötét praktikákkal megszőtt. És az angyali, barátságos, ragyogó, és szerető. Melyikből található több benned?


Lejtőn a párkapcsolatod? 5 aranyszabály, hogy helyrehozd!

A rohanás, stressz, megfelelési kényszer és sikerhajhászás mögött szinte minden esetben párkapcsolati gondok is meghúzódnak.


7 lépéses módszer, hogy megérezd; ő az igazi!

Biztosan előfordult már mindannyiunkkal, hogy elbizonytalanodtunk: vajon ő-e az igazi? A szerelemnek pedig csalhatatlan jelei vannak. Hallgass a megérzéseidre!


Minőségi együttlét - az adok-kapok elv a szexben (+18)

Nem elég kérni vagy várni. Adni is kell. Igaz ez a szeretetre, a forró simításokra, az érzéki érintésekre és a legvadabb megmozdulásokra is. Őszinte megnyilatkozások, a vágyak feltárása és a jó szex.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x