HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-20
Psziché

A nehézségeinket magunk hozzuk létre - Matits Viktor segít őket leküzdeni

Sorsok összefonódásai, az okok és okozatok végtelen mélységű láncolata sokuk számára komoly akadályt képez a mindennapokban. Vajon a te életedben milyen mélységek és kapcsolódások vannak? És hogyan lehetne megszabadulni ezektől? Erről beszélgettünk Matits Viktorral a Belső nyár kapcsán.


A sorsstratéga az érzelmek nyomában - Szegedi Panni rendet tesz

Szegedi Panni neve fogalom azok számára, akik az ország nyugati felében az ezoterikus megoldásokat keresik. Gyakorlatilag nem kaptam olyan kérdést, amiben valami előre vivőt ne tudtam volna mondani - mondja.


Ruhát váltani olyan, mint lelket cserélni

Az öltözködés a napi rutintevékenységek legkreatívabb cselekedete lehet, ha kellő odafigyeléssel végezzük. Az öltözék lelkiállapotunk, hangulatunk hű tükrözője.


Ha hiszed, ha nem, a kulcs az unalom! - vallja Lendvai Ferenc

Lendvai Ferenccel öröm együtt dolgozni a személyiség fejlesztésén, hiszen nézete szerint a világ legizgalmasabb játéka a terápia. Készséggel elhiszem neki - játszani úgyis szeretek!


Hogyan lett a Férfiből pasi?

Nemrég egy hölgy megkérdezte tőlem, hogy miért nem talál egy normális pasit? A válasz önkéntelenül jött: "azért, mert "pasizol". Vagyis, pasit keres - pasiként emlegeti a keresett Kedvest - nem Férfiként. Merthogy a kettő között hatalmas a különbség. Na de nézzük meg közelebbről ezt a "pasitémát".


Az auralátás iskolája

Mindenki vágyik arra, hogy legyen valamilyen "természetfeletti" képessége. Legtöbben szeretnénk egy olyan képesség birtokában lenni, amivel lehet látni a többi ember energetikai állapotát. Az auralátás képessége bárki által megtanulható. Most közreadunk néhány módszert!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x