HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-20
Karrier

Miért írjunk bakancslistát? - avagy a kívánságlista előnyei

Az interneten készített felmérésem furcsa eredménnyel járt. A nők több mint 80 %-a véli úgy, hogy nőtársaik felének szüksége lenne az önbizalma helyreállítására


Egy rosszul sikerült kapcsolatra a vagyona is rámehet

Sokan viszolyognak a házassági vagyonjogi szerződéstől, pedig ez az egyik legbiztosabb módja annak, ha valaki meg akarja védeni a vagyonát. Ráadásul házassági szerződést ma már nem csak a sztárok készíttetnek.


Az édesanyám sikere

Ma a nőkre egy nagyon érdekes szerep hárul, amely nem feltétlenül hálás minden aspektusában. Versenyeznünk kell. Férfiként és nőként egyaránt. Valamikor réges-régen leosztották azokat a bizonyos szerepeket, mi a dolga egy férfinak és mi a dolga egy nőnek.


A szabadság szárnyán

A világ garantáltan legzöldebb repülőjárata hamarosan szárnyakat bont. A világ garantáltan legzöldebb repülőjáratának a neve: Sikerjárat. Titokfelfedés következik, hogy lettem én, Ledniczky Éva Brigitta sikertréner, és hogy bont szárnyakat egy repülőjárat, amely nem is repül, és egyáltalán kérdéses, hogy mi is ez az egész valójában.


Interjú az önbizalomról Tornóczky Anitával

A hét mottója: "Nagyon sokat számít egy-egy biztató szó egymás felé a hétköznapokon, hogy az emberek jobban érezzék magukat a bőrükben! Az is fontos, hogy elengedjük a haragot, mások hibáztatását és a folyamatos panaszkodást. De meg kell tanulni a segítségkérést és az elfogadást is!" /Tornóczky Anita/


A Sikermarketing

Csapjunk rögtön a közepébe! Mi a sikermarketing lényege? Tedd magad elérhetővé azok számára, akik téged keresnek. Pont. Tudd ki vagy, tudd mi vagy, tudd, hogy mit árulsz, tudd hogy az miért jó, tudd, hogy te miért vagy jó, tudd, hogy a szolgáltatásod miért jó.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x