HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-07-20
Te+Én+Szex

Pénisz hazugságok

Szegény péniszről annyit pletykálnak, pedig a hírek jó része pusztán "kacsa", ami a pénisznek - más helyzetben - testhezálló lehetne, ha jó hírét költené. Nézzük az álhíreket és a cáfolatokat!


10 titkos dolog, amit tudnod kell a szexről

Tudtátok, hogy meg lehet határozni az ember bőre alapján, hogy az illető szexuálisan aktív, vagy sem?


Szakítás után ne menj fel a Facebookra!

Feltéve, hogy szeretnél minél előbb túl lenni az exeden. Minél többet kémkedsz a volt kedves után, annál nagyobb marad a szívfájdalom!


A behatolás művészete

Vannak, akik a behatolást a szexuális kielégüléshez vezető út egyik szükséges lépésének tekintik, ami úgymond egy belépő mozzanat az élvezetek fokozásához. És vannak, akik ezt az élményt különlegesnek, emlékezetesnek és meghatározónak tartják - egy olyan hosszú és beszédes pillanatnak, amiben a partnerek feltárhatják magukat, elmélyülhetnek egymás mélységeiben, és kifejezhetik intimitásuk minőségeit. Ha a behatolásnak jelentőséget adunk, jelenléttel és figyelemmel töltjük meg, akkor érzeteink részletgazdagabbá válnak, és a gyönyör megannyi változatával tudjuk megajándékozni partnerünket vele.


Szerelem, szeretet…

A tavaszi zsongás mindig felerősíti a párkapcsolati témákat. Mivel minden energia, ilyenkor a természet ébredése, virágzás, elindítja bennünk is az ébredés és virágzás energiáját. Mindig mindennel összefügg, mint tudjuk. De hogy is van ez a szerelem dolog mostanában?


Megdöbbentő: A fitymagyilkos corn flex mogul - avagy kukoricapelyhen múlik a körülmetélés!

Körülmetélés? Nálunk főleg vallási megfontolásból végzik ezt a műtétet, ám az USA-ban szinte rutinból elvégzik a kórházakban a kisfiúkon. Az egészet a kukoricapehelynek köszönhetik. Elég lökött összefüggés, mégis igaz! Dr. Kelloggs ugyanis - a névazonosság nem véletlen, tényleg ő a híres kukorica pehely cég alapítója! - iszonyúan ellenezte a fitymákat. Hogy miért?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/krisna_v_2017_07_21.gif
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot

x