Kapcsolatmegmentő gyakorlat, ami neked is segíthet
Címlap / Te+Én+Szex / Kapcsolatmegmentő gyakorlat, ami neked is segíthet

Kapcsolatmegmentő gyakorlat, ami neked is segíthet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-24

Amikor szeretnénk megjavítani kapcsolatunkat, vagy csak egyszerűen felfrissíteni az érzelmeket, vagy egy évforduló, ünnep előtt állunk, amikor valakinek örömet szeretnénk szerezni, gyakran nem tudjuk, hogyan tegyük és mit mondjunk a másik embernek. Ebben segít ez a kapcsolatmegmentő gyakorlat, amely egy konkrét gyakorlat Tihanyi Tóth Kinga magánéleti és üzleti kapcsolat-megmentőtől, az ő ingyenes letölthető füzetének egyik gyakorlata.  

Ez a gyakorlat már csodával határos módon számos kapcsolatot megmentett vagy továbblendített egy boldogabb jövő irányában. A további gyakorlatok megtalálhatóak a www.kapcsolat-megmento.hu oldalon.

– Írd fel a papírra valakinek a nevét. Olyan embernek a nevét, akit ismersz és kedvelsz. Lehet a férjed, a feleséged, gyermeked, egy barát vagy egy szülő. Vagy bárki más.

– Írd fel a lap tetejére, hogy: „Azért szeretlek, mert:”

– Majd gondold végig, hogy miért szereted. Mik a szeretni való, tisztelni való, csodálatra méltó tulajdonságai. Írd össze mindet. Mindent, ami csak eszedbe jut. Úgy fogalmazz, mintha neki írnád. Pl. kedves vagy, okos vagy, stb.

Amikor összeírtál mindent, akkor fusd végig a listát és minden egyes leírt erényre, tulajdonságra írd le, hogy KONKRÉTAN mikor figyelted meg, milyen körülmények között.

Pl. azt írtad, hogy kedves. A konkrétan azt jelenti, hogy leírod, hogy ezt (hogy kedves) mikor, milyen körülmények között figyelted meg. Pl. A múlt héten is, amikor szembe jött az a goromba szomszéd, olyan kedvesen köszöntél rá, hogy már nem is volt kedve morogni ránk. Csodálom, hogy ennyire kedves tudsz lenni másokkal, olyan emberekkel is, akik pedig meg sem érdemelnék.

Vagy azt írtad, hogy: figyelmes. Konkretizáld. Pl: Évekig nem találkoztam veled, és az első alkalommal, amikor összefutottunk és beültünk enni valahova, pontosan emlékeztél arra, hogy nem iszom kávét, és teát rendeltél nekem. Nem felejtetted el, hogy teázni szeretek.

Vagy azt írtad, hogy őszinte. Írd le, hogy mikor vetted észre, hogy ő őszinte ember. Pl. Két évvel ezelőtt, amikor elmondtam neked, hogy válni akarok, te voltál az egyetlen, aki elmarasztaltál a terveimmel kapcsolatban. Ennek volt a következménye, hogy jobban végiggondoltam, és végül úgy döntöttem, maradok a házasságomban. És nem bántam meg. Hálás vagyok azért, hogy őszinte vagy, mert tudom, hogy mindig számíthatok rád.

Így konkretizálj minden egyes általad leírt erényt és jó tulajdonságot. Ez nagyon fontos, mert ezért fogja érezni, hogy tényleg RÓLA van szó.

Igyekezz ügyelni arra, hogy olyat is írj a papírra, amiről tudod, hogy ő maga büszke rá. Tudod, hogy büszke arra, hogy mondjuk dobolni tanul. Lehet, hogy téged ez kevésbé érdekel, de azért értékes tevékenységnek tartod, s ha már tudomásod van arról, hogy ő erre büszke, és szereti csinálni, akkor ne feledkezz meg erről is említést tenni, mert ez NEKI fontos lesz.

Természetesen olyasmit sose írj, ami nem, vagy nem teljesen igaz. Semmi szükség üres hízelkedésre, túlzásokra, hazugságra, manipulációra. IGAZAT írj.

Amikor készen vagy, egy szép papírra tisztázd le az egészet. Vagy, ha nem szeretsz kézzel írni, vagy nem szépen írsz, nyugodtan írjad géppel.

Átadhatod neki a születésnapjára, karácsonyra, vagy bármilyen ünnep alkalmából. De valójában bármikor átadhatod. Be is gyakorolhatod, és elmondhatod neki szóban.

A másik emberről megfogalmazott elismerő gondolataink nagyobb érték minden megvásárolható ajándéknál.
    
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon


 
 
[ 957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x