Nasira - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap15
Nasira

Rendezvénynaptár
Gasztroajándék - Téli álom teakeverék

Már most elkezdheted az saját készítésű konyhai ajándékok gyártását! Ez egy évek óta bevált recept nálunk - próbáld ki te is!


Céklás zöldség torta

Első ránézésre valóban tortának látszik ez a nyersétel, de zöldségből készül.


Lúgosítás élő ételekkel (átállás 4 lépésben)

A legtöbb betegség oka szervezetünk elsavasodása. Időrendi sorrendben a negyedik könyvemben 4 lépésre bontott, részletes programot nyújtok át olvasóimnak, akik testük öngyógyító és önfenntartó erőit aktivizálva szeretnének átállni a lúgosító étrendre.


Murkos pörkölt

Kérdezheted, hogy mitől murkos a pörkölt? Hát a sárgarépától, ugyanis itt Székelyföldön a sárgarépát muroknak nevezik :D Nem mondom, hogy hívják, mert hívni az embert szokták :). No, viccet félretéve lássuk, hogyan készítem.


Egészben sült csirke

Az egészben sült csirkének is misztériumai vannak, pedig pofon egyszerű az elkészítése. Ha nincs túl sok időnk az előkészítésre, akkor az alábbi recept alapján, villámgyorsan sütőbe kényszeríthetjük a lábasjószágot.


Harmonizáló nyersétel hétvégék Lénárt Gittával és Kőrösi Gáborral

Immár egy éve kelünk útra Kőrösi Gábor zenész barátommal minden hónapban 20-25 vendéggel, hogy beavassuk őket a nyers ételek világába, és még azon túl is… Egy kedves barátunk így ír az élményről, amit Piliscsabán élt át velünk.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x