HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-22
Programajánló HarmoNet

Szenes Iván emlékkoncert

 
Időpont:
2017-09-10, 18:30 -
2017-09-10, 20:00
Előadó:
-
Típus:
előadás
Kategória:
zene

Belépő/Részvételi díj: 0 Ft


 
 

Úgy szeretném meghálálni, mindazoknak, akik évről évre eljönnek a Szenes Iván térre, hogy emlékezzünk az egyik legsikeresebb magyar dalköltőre, Szenes Ivánra.

A tavalyi év – ismételten – nagy sikerű emlékkoncertje egy válogatás CD-n jelent meg, amelyhez egy DVD is jár, amin a koncert valamennyi fellépője, mind az 55 dal helyet kapott, 4-5 órányi tartalmas és kellemes kikapcsolódást ígérve a muzsika kedvelőinek. A dalok a legnépszerűbb zenemegosztó alkalmazások felületein is elérhetőek.

Mindenkinek van egy álma, az enyém az volt, hogy édesapám emléke örök időkre megmaradjon, és hagyatéka minél több embernek szerezzen örömet.

Fontosnak tartom, hogy a sokszor triviálisnak tűnő, mégis hatalmas érzelmek, gondolatok, tűnődések hatással vannak másokra; átsegítenek egy nehezebb életszakaszon, reményt adnak, elgondolkodtatnak, vagy – és ez nagy érték – egyszerűen csak szórakoztatnak.

Szenes Iván dalai személyesek, szívbemarkolóak, viccesek, az üzenetei pedig örökérvényűek; dalai neked is szólnak, ha tudod, hogy milyen érzés a nyári zápor, ha te is hiszel abban, hogy mintha sohase hagynád abba, úgy kell élni. 

Nem vagy egyedül, ha úgy érzed, - mert bevallom, néha én is -, hogy Budapestbe szerelmes vagyok.

Annyi ember él a földön, Te sem vagy egyedül, ha szerelmes vagy, ha Te is kérdezted már, hogy miért szeretsz Te mást, ha érezted már úgy, hogy belehalok én, ha tudod, hogy mindjárt véget ér az éjszaka, és ez az utolsó tánc, vagy összejön egy találkozás egy régi szerelemmel.

Ha tudod, hogy milyen érzés valakit szeretni bolondulásig, de azt is tudod, hogy mennyivel rosszabb lenne szerelem nélkül.

Próbálj meg lazítani, még akkor is, ha nem mindig könnyű, ha hosszú az a nap, ha úgy érzed, hogy kicsit szomorkás a hangulatom máma.

Szenes Ivánt az élet, az emberek, az ország és a zene szeretete vitte előre, tudta, hogy nemcsak a húszéveseké a világ, és azt is, hogy mindig voltak győztesek, de kiolthatatlan életszeretete azt üzeni mindannyiunknak, hogy merj álmodni, Magyarország!

Vajon mit jelent ma nekünk, mit jelent neked Szenes Iván? A kérdésre pedig van egy nagyon könnyű és egyszerű megoldás: találkozás a Szenes Iván téren, akár a zenelejátszót hallgatva, akár személyesen, 2017. szeptember 10-én 18.30-kor. 
Lélekpillangó:
[...] Bővebben!
Kapcsolat:
Tel: +36 70 336 7444
Email küldése (rendezvenynaptar@harmonet.hu)

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x