HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-19
Programajánló HarmoNet

21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL

 
Időpont:
2017-08-26, 09:00 -
2017-08-27, 18:00
Előadó:
-
Típus:
fesztivál
Kategória:
életmód

Belépő/Részvételi díj: 0 Ft


 
 

Életmód hétvége nem csak növényevőknek - a legújabb táplálkozástudományi ajánlásokkal

A 21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL 2017. augusztus 26-27. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (X. kerület, Szent László tér 7-14.) táplálkozási szakemberek előadásait, csoportos jógát, relaxációs foglalkozásokat, masszázst, ételkóstolókat, öko- és bio-termékbemutatókat, filmvetítéseket kínál - nem csak vegetáriánusoknak! 

A környezettudatos szemléletű rendezvényen többek között szó lesz a vegán életmódról, a nyers táplálkozásról, a gluténmentes étrendről, a várandósság és az egészséges táplálkozás kérdéseiről, valamint az inzulirezisztenciából és a cukorbetegségből való gyógyulásról is. 

A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezésesel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldség és gyümölcs fogyasztásával. A két nap alatt lehetőség van természetgyógyászokkal folytatott konzultációra is. 

Idén először lesz „főzőszoba”, ahol a fesztivál teljes ideje alatt ínycsiklandozó ételek elkészítését tanulhatják meg a látogatók. A fesztivál több zenei és tánc-programot is kínál, s amíg a szülők főznek, meditálnak vagy előadást hallgatnak, a kicsik a játszószobában tölthetik az időt. 

Idén először, a fesztivál keretein belül szervezik meg az első budapesti szakmai szimpóziumot a növényi alapú táplálkozásról. 

A rendezvényre a belépés ingyenes!
Lélekpillangó:
[...] Bővebben!
Kapcsolat:
Tel: +36 70 336 7444
Email küldése (rendezvenynaptar@harmonet.hu)

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x