Szeretet és Intimitás hétvége - IntimTÉR elvonulás


Programajánló HarmoNet

Szeretet és Intimitás hétvége - IntimTÉR elvonulás

 
Időpont:
2019-10-11, 14:00 -
2019-10-13, 13:00
Előadó:
Balatoni Brigitta, érintésművész és tantramasszázs oktató (intimter.hu)
Típus:
tábor
Kategória:
önismeret

Belépő/Részvételi díj: 68000 Ft


 
 

Szeretet és Intimitás hétvége - IntimTÉR elvonulás

2019. október 11-13.

Vezeti: Balatoni Brigitta
Érintésművész és tantramasszázs oktató (intimter.hu)

Test, Tudat, Lélek, Energia,
Szabadság, Öröm, Áramlás,
Gyönyör,
Szeretet.
Erről szól ez a hétvége.

Ha szeretnél a gyakorlatban is megismerkedni a tantrikus szemlélet alapjaival, ha szeretnéd a szexuális energiádat tudatosabban használni és a párkapcsolatodba mélyebb intimitást bevinni, akkor itt a helyed!

Az előadásokon való részvétel, valamint a gyakorlatok átélése hozzásegít a (pár)kapcsolat megélésének magasabb szintre helyezéséhez, és a szexualitásnak egy minőségibb megtapasztalását teszi lehetővé.
Segíti a férfit a nő megismerésében és hozzájárul a hölgyek részéről az önmaguk kifinomultabb megéléséhez és megismeréséhez. Az a nő, aki felismerte és használni tudja a szexualitásában rejlő erőt, annak az életöröme átsugárzik a környezetében élőkre is. Ő testesíti meg a szépséget, és az életében ezt a szépséget és boldogságot szinte mágnesként vonzza magához. A férfiaknak lehetőség arra, hogy új szemszögből tekintsenek a szexualitásukra, ezáltal tudatosabbá és magabiztosabb szeretőkké váljanak. A karizmatikus vonzerő pedig pezsgő és életteli megéléseket biztosít számukra az élet minden területén.

A programokon arra törekszünk, hogy elsősorban saját magaddal tudj intim viszonyt kialakítani. Ehhez nyitunk meg olyan tereket és kínálunk olyan eszközöket, amivel növelheted önismereted, így mélyebb szinten ráláthatsz önmagadra, ami támogatja önnön lényed szeretetét és elfogadását. Az előadások és foglalkozások irányokat mutatnak és lehetőséget kínálnak a hagyományostól eltérő élmények megtapasztalására, ezzel lehetőséget biztosítanak arra, hogy a megszokottól eltérő oldalról is ráláss magadra és környezetedre.
Fontos, hogy mindezt biztonságos térben tudd megtapasztalni, ahol természetesen figyelembe vesszük, hogy mindenki máshol tart a személyiségének fejlődésében, illetve az önismereti úton, és, hogy mindenki annyi tapasztalatot gyűjtsön be, amennyire most készen áll. Ugyanakkor ez a hétvége lehetőséget biztosít a szokványostól eltérő tapasztalatok által önmagad meghaladására.

Programok:

Október 11.
14:00 –tól érkezés
17:00 – 18:00 Tábornyitó (Balatoni Brigitta)
18:30 – 19:30 Hangfürdő (Bordás Anett)
21:45 – Tantra-Fény (Kristóf István)

Október 12.
7:00 – 8:00 Hatha jóga (Balatoni Brigitta)
11:30 – 13:00 Szex chikung előadás (Leél-Őssy Tamás)
16:00 – 17:30 Jóni masszázs bemutató (Cserép Imre)
18:00 – 19:30 Lingam masszázs bemutató (Balatoni Brigitta)
21:45 – Gyönyör és Beteljesülés (Balatoni Brigitta)

Október 13.
7:00 – 8:00 Hatha jóga (Balatoni Brigitta)
11:30 – 13:00 Életed filmje… (Balatoni Brigitta)
13:00 Táborzárás

Helyszín: Alsóörs, Hotel Laroba

A tábor teljes ára: 68.000Ft/fő,
mely tartalmazza a 2 éjszakai szállást (péntek-szombat) 2 ágyas szobákban, a teljes ellátást (büféasztalos reggeli és vacsora, valamint vegetáriánus ebéd), illetve a programok díját.

Az ár magában foglalja a wellness szálloda létesítményeinek használatát (többek között élménymedence, pezsgőfürdő, infraszauna, finn szauna, gőzfürdő, sókamra).
A Balaton mindössze 250 méter távolságra van a hoteltől, lehetőséget teremtve a kellemes sétákra a parton.
A szálloda teljes kapacitása táborunknak és egy meditációs elvonulásnak van fenntartva erre az időszakra, garantálva ezzel a teljes nyugalmat és biztonságos légkört.

A regisztráció az előleg befizetésével válik érvényessé, melynek összege 35.000Ft, amit szeptember 30-ig a visszaigazoló e-mailben megküldött bankszámla számra várunk.
Az előleg befizetése után a tábor teljes díjából fennmaradó összeget (tehát 33.000Ft-ot) október 10-ig szükséges átutalással kiegyenlíteni.
Az előleg nem visszatérítendő.

Jelentkezés: intimter.tabor@gmail.com e-mailcímen

Az IntimTÉR elvonulás résztvevői csoportjának létszáma: maximum 30 fő.

A csoportot a regisztráció megerősítése, azaz a befizetés sorrendjében töltjük fel.

EARLY BIRD jelentkezés!
Ha szeptember 22-ig egy összegben befizeted a tábor díját, 5000 Ft kedvezményt biztosítunk, így tehát 63.000Ft-ért vehetsz részt a programokon.

Gyere és töltsd velünk és saját magad megismerésével ezt a hétvégét! :-)

Ha kérdésed van, keress bátran: Balatoni Brigitta +36 30 273 8959

http://intimter.hu/

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.