Ho'oponopono, az elengedés művészete


Programajánló HarmoNet

Ho'oponopono, az elengedés művészete

 
Időpont:
2019-11-16, 11:00 -
2019-11-16, 18:00
Előadó:
Móra Klára
Típus:
tanfolyam
Kategória:
problémamegoldás

Belépő/Részvételi díj: 29000 Ft


 
 

A Ho'oponopono ősi hawaii problémamegoldó művészet. Világszerte milliók életét változtatta meg. Miért? Mert mindenkinek működik, minden helyzetben, nemtől, kortól, anyagi helyzettől, iskolai végzettségtől függetlenül. Ráadásul a nap 24 órájában gyakorolható - akkor is, amikor alszunk. A Ho'oponopono a Köszönöm, Szeretlek mantra révén vált híressé. Máris kezdd el mondogatni magadban, és megtapasztalhatod ezeknek a hatását. Mabel Katz, a mesterem az élet legkönnyebb útjának nevezte el ezt a módszert. És valóban, ennél könnyebbet eddig még nem fedeztek fel...

Az élet legkönnyebb útja, vagyis a Ho'oponopono az élet minden területén javítja az életminőséget. Célja a belső béke megteremtése - minden körülmények között. A béke révén Záró állapotra juthatunk, ahol nem szenvedünk hiányt semmiben, ahol nincsenek ítéleteink, véleményeink, ahol engedjük, hogy az élet áramlata magával vigyen minket. 

A Ho'oponopono egyszerűsége révén nincs korhoz kötve, a legkisebb gyermekektől az idősebbekig sok millióan gyakorolják és alkalmazzák világszerte. 

A november 16-ai egész napos tréningen a MOHA Házban olyan tudatalatti emlékeken és programokon dolgozunk, amik megakadályoznak bennünket a képességeink, tehetségünk kibontakoztatásában, a bőség megteremtésében. Helyet készítünk az új életnek, az inspiráció, vagyis belső bölcsesség vezérelte békés mindennapoknak. 

A tisztítás, a spirituális felkészítés akkor kezdődik el, amikor meghozod a döntést és jelentkezel. 

Alsó és felső korhatár nincs.

Részletek: www.HooponoponoWay.hu 

Jelentkezés: hawaii@hooponoponoway.hux