LIVING-LOVING: Müller Péter Sziámi életHű koncert


Programajánló HarmoNet

LIVING-LOVING: Müller Péter Sziámi életHű koncert

 
Időpont:
2019-10-29, 19:00 -
2019-10-29, 22:00
Előadó:
Müller Péter Sziámi
Típus:
előadás
Kategória:
zene

Belépő/Részvételi díj: 10000 Ft


 
 

LIVING-LOVING – Müller Péter Sziámi életHű koncert
2019. október 29. 19:00
Budapest, Erkel Színház


Müller Péter Sziámi költő, énekes, dalszerző, a Sziget és a Bartók Plusz Operafesztivál alapítója NEM idén lesz 50, 60 vagy 70 éves. Csak épp most érezte úgy, hogy eljött az újabb összegzés ideje, ugyanúgy, ahogy annak idején a Művészetek Palotájában adott, felejthetetlen koncert alkalmával.

A magyar kulturális élet meghatározó alakjaként évtizedek óta képes NEM megfelelni a címkéknek, és ebből fakad, hogy a legkülönfélébb embereket és közösségeket hozza össze. Ezekből a találkozásokból mindig merészen új dolgok születnek – a Sziget Fesztiváltól a Bartók Plusz Operafesztiválon át az ezernél több dalig, amit a maga és mások számára írt. Kölcsönhatásokból újabb összhatás jön létre most,
Müller Péter Sziámi életHű koncertjén is, október 29-én az Erkel Színházban.

A helyszínhez méltóan valóban különleges vendég-barát-sztárfellépők érkeznek: MIKLÓSA ERIKA, SZINETÁR DÓRA, SZAKCSI LAKATOS BÉLA, DÉS LÁSZLÓ, JÁVORI FERENC FEGYA, TOLCSVAY LÁSZLÓ, NOVÁK PÉTER, MENYHÁRT JENŐ, a ROMANO DROM, a BALTAZÁR SZÍNHÁZ művészei és DARVAS FERENC, valamint az Angyalok Kara kórusa és a FreeVoice Vokál teszik teljessé ezt az unikális együttlétet. 

A zenéről az igényes pop- és rockszcénából ismert kollégák gondoskodnak. A crossover repertoárban előadják a 80-as évek legendás (tűrt vagy betiltott) slágereit, az URH, a Kontroll-Csoport, a Sziámi és az Európa Kiadó termésének legjavát és a szerzőtárs vendégekkel együtt alkotott emlékezetes dalokat, régieket és újakat egyaránt.

Sokezren emlékezhetnek a Müller Péter Sziámi AndFriends duplabulikra az A38 Hajón, a szintén dupla
Cohen magyarul hangversenyre a Budapesti Kongresszusi Központban és a Dohány utcai Zsinagógában, a Dürer- és a Kobuci-beli elszabadulásokra, vagy a Katonában és a Madách Színházban átélt ülve vigadásokra… a LIVING-LOVING életHű koncert nekik is új élményt ad: olyan összhatást, ami a soha nem látott minőségi összegzésből ered.

Jegyvásárlás az Eventim hálózatán 

Az est a Krokodil Rock Kft. szervezésében kerül színre.

Facebook esemény

Müller Péter Sziámi hivatalos Facebook oldala