Címkézésre fel ! - Stresszmentes költözés költséghatékonyan!...
Címlap / Ajánló / Címkézésre fel ! - Stresszmentes költözés költséghatékonyan! II.

>

Címkézésre fel ! - Stresszmentes költözés költséghatékonyan! II.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-18

A költözésnek nem kell feltétlenül pénznyelőnek, és rémálomba illőnek lennie. Van ennek költséghatékony és stresszmentes módja is.  


Ha kész vagy a csomagolással, még ne hívd azonnal a költöztetőt. Ugyanis előbb még van pár dolog, amit el kell intézned.

Most már tudod, hogyan kell a dolgokat becsomagolni, ám nagyon nem mindegy, mindezt milyen terv szerint csinálod. Nagyon fontos, hogy ne ess neki azonnal az egész lakásnak: inkább szorítkozz az apró lépésekben való összepakoláshoz. Szánj rá időt, és egyszerre mindig csak egy szobasarokkal, vagy szekrénnyel foglalkozz. Amit mindig szem előtt kell tartanod, hogy kezdetnek mindig a legkevésbé fontos dolgokkal kezdd és így haladj mintegy ‘kívülről befelé’ Ahogy rohamosan közeledik a költözés ideje, meglátod, úgy ‘fogynak el’ majd a dolgaid és a végén már tényleg csak fogkefédet kell majd elpakolnod.

Miközben nekiállsz csomagolni, sose felejts el kitakarítani magad után. Ha új lakó költözik a helyedre, neki is sokkal kellemesebb lesz beköltözni egy tiszta lakásba.

Nagyon ügyelj arra, hogy a már teli dobozokat, zsákokat felcímkézd. A saját dolgodat könnyíted meg azzal, ha az új helyen nem kell mindent eszeveszetten keresni és mire észbe kapsz, már egy posztapokaliptikus állapotok uralkodnak a lakásban. (Arról nem beszélve, hogy ugye senki sem szeretne hónapokig ‘dobozból élni’, mivel a teljes kipakolásra-elrendezésre még nincs ideje, viszont valahogy pont a lényegi dolgoknak nem akaródzik előkerülni.

Summa summárum: állj neki a dolgaid felcímkézésének és így nagyjából mindig tisztában leszel azzal, mit rejt az aktuális csomag.

A csomagok azonosításánál mindegy, hogy szín-, számkódokat használsz, netán annyit írsz a dobozra ‘törékeny – tányérok’, hogy színes szalagokat használsz, a lényeg, hogy te tudd, mi mit jelent. Legyen egy saját rendszered, mely még a legnagyobb káoszban is megkönnyíti számodra a pakkok közti tájékozódást és így magát a kipakolást.

Nem is tűnik olyan bonyolultnak, nem igaz? Mert nem is az. A lényeg, hogy mindig az igazán fontos dolgok maradjanak a legvégére. :-)

Ha szeretnél további praktikus tanácsokat kapni arról, hogy legyen minél zökkenőmentesebb a költözés, akkor kattints a mayerteher.hu-ra és kérd ajánlatukat!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 8957 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x