Horoszkóp magazin előfizetés


AZ IKREK NAP KARMIKUS KIHÍVÁSAI


Az Ikrek energiamintázat a kettőssége révén bizonyos dilemmákat és ellentéteket hordoz. Egyrészt a léleknek karmikus feladata, hogy megtanulja kiszűrni a hasznosat, és szelektálni az érdektelent a beérkező információözönből, fel kell tudni ismernie azt, hogy a felszín mögött gyakran egészen más, vagy sokkal mélyebb tartalom is rejtőzik, mint amit Ő elsőre látni vélt. Másrészt a lényegi információt az egyén csak akkor tudja valódi tudássá érlelni, ha első körben képessé válik nyughatatlan elméjének és mozgékony természetének a tudatos irányítására.


Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz tanulni csak akkor tudunk, ha elcsendesedünk és képesek vagyunk odafigyelni arra, amit mások mondanak.

Ugyancsak az Ikrek napjegy karmikus kihívása, hogy az egyén észrevegye és elfogadja önmaga természetének kettõsségét. Mivel az Ikrek két arca folyamatos ellentmondásban van egymással, szimbolikájában egyszerre jelenik meg a fény és az árnyék, személyiségében a jó és a rossz, ami arra ad lehetõséget, hogy a lélek tesztelhesse magát a dualitások talaján. A karma és a kozmosz szempontjából nincs jó vagy rossz, és nincs hiba, csak tapasztalás van. Az emberi élettapasztalatok azokat a fejlődési folyamatokat szolgálják, amelyek által az egyén képessé válhat az ellentétek megkülönböztetésére.

A lélek az Ikrekben tanulja meg azt, hogy melyik a helyes út és melyik a helytelen, mit jelent a becsület és az erkölcstelen, mire jó az őszinteség és miért baj a hazugság és így tovább. Mindezt nemcsak a külvilágra vonatkozóan kell felfedeznie, hanem saját lelkivilágában is. A hamisság, szélhámosság, etikusság és szavahihetőség kérdéskörei akkor ütnek a legmélyebben, amikor az egyén önmagának hazudik, vagy ellentmondásba kerül magával. Választási lehetõségek mindig akadnak, bár a legfőbb kérdés inkább az, hogy az ember miként ítéli meg azokat, és felismeri-e egyáltalán az opciókat. Amikor az Ikrek őszinte és hiteles akar lenni önmagához, felmerülhet a dilemmája annak is, hogy vajon önmaga mely részéhez kíván hűséges és igazmondó lenni.

Az Ikrek melyik arca az igazi? Ha az egyén megleli az egyetemes igazságokat az Ikrek jegyében, hamar rá fog jönni arra is, hogy őszinteségből bizony csak egyféle létezik, olyanféle, amelyik a lélek legmélyérõl fakad, és az univerzum legmagasabb szintű szándékaihoz igazodik. Az Ikrekben járó lelket a felismert és lélekszinten is megértett mélységek és magasságok teszik útjára igazán. Az Ikrek kommunikációs karmája elsősorban az önmagával való diskurzusáról szól, ami révén az egyén megtanulhatja lelkének szándékait tisztán, őszintén és sallangmentesen kifejezni.

Csörsz Melinda
karma asztrológus


A cikk folytatását, a 12 jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a HOROSZKÓP havilap júniusi számában olvashatja, akárcsak szokásos népszerű rovatainkat.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe
veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A
HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja
meg - már közel 30 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai
ellenőrzés mellett.
Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző
területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg a most a következő 12 számot 5.280 forintért, így
egy teljes évig 490 forint helyett 440 forintért megkapod az elkövetkezendő 12 magazint.
Az ár 12 megjelenési számot, az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

   

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>


x