HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-17
hirdetés

ÚJ KIHÍVÁSOKRA KÉSZÜLHETÜNK


Az "idő ura" 2014. december 23-a óta jár a Nyilasban, három évig tartó ciklusa 2017. december 20-án ér véget. Az időszak különösen a Nyilasoknak és az Ikreknek hoz(ott) új feladatokat, lehetőségeket, de külső- és belső utazásokra, tanulásra mindannyiunknak ad(ott) alkalmat. Április elejétől mostanáig visszafelé haladt, hogy újra átvehessünk néhány leckét, megoldjunk függőben lévő helyzetet. Mindehhez komoly belső munkára, önvizsgálatra volt szükség. A Szaturnusz előreindulásával új feladatok várnak ránk. Számítsunk rá, hogy mindent bevet majd, hogy kipréselje belőlünk mindazt a tudást, képességet, amire a következő három év kihívásaihoz szükségünk lehet.


 AZ IDŐ ÉS KARMA URA, A SZATURNUSZ MEGINDUL ELŐRE


Kos

Ha van a bakancslistáján olyan képzés, tanfolyam, ami a szívének kedves vagy a jövője szempontjából fontos, ne húzza tovább az időt - azonnal kezdjen hozzá! Az akarattal, nekiindulással valószínűleg nem lesz probléma, a kitartással viszont már lehet - pedig épp erre lesz a legnagyobb szüksége! Az időszak külföldi lehetőségeket, új kapcsolatokat is hozhat - legyen rájuk nyitott!

 

Bika


Biztonság iránti igénye elsősorban anyagi alapokon nyugszik, s nagyon könnyen kibillen a lelki békéjéből, ha ezt veszélyben látja. Meg kell tanulnia hinni magában, abban, hogy bármikor képes megteremteni azt, ami szüksége van. A Szaturnusz szembesíti kétségeivel, félelmeivel, ezeken kell túllépnie ahhoz, hogy lelkileg stabillá válhasson. Sok tapasztalat lesz az ára, készüljön!

A tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap augusztusi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja meg - már több mint 25 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai ellenőrzés mellett.
Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg most a következő 12 számot 5.280 forintért.
Így nem csak egy évig kapod 490 forint helyett 440 forintért az elkövetkezendő 12 magazint, hanem egy ezoterikus csomagot is elküldünk Neked ajándékba előfizetésed elindításakor.
Az ár 12 megjelenési számot, az ajándék Meditációs CD-t, egy csomag tarotkártyát, egy különleges könyvet, egy éven keresztül az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

Megrendelő neve:
Email cím:
Email cím újra:
Telefonszám:
pl.:06-70-3647089
Település (csak Magyarország)
Lakcím:
Irányítószám:
Fizetési mód:
Bankkártyával fizetek (PayPal)
Csekket kérek
Előre utalással fizetek
   
Születés:
 - 
 - 

 

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x