HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-10-18
hirdetés

TANULJUNK EGYMÁSTÓL A PÁRKAPCSOLATOKBAN!


A párkapcsolatok egyik örök talánya a kérdéskör, hogy milyen szempontok szerint válasszunk párt és egyáltalán mit is keresünk annyira a másikban. Lélek szintjén teljesen nyilvánvaló, hogy a lelki társunkat keressük, vagyis azt a minket kiegészítő lélekdarabot, aki a kezdetek kezdetén leszakadni volt kénytelen a nagy inkarnációs terv és a lélekevolúció érdekében, ugyanakkor vannak olyan igényeink is, amelyeket a személyes szinten megnyilvánuló egófejlődés okán szeretnénk kielégíteni.


 
A párkapcsolati asztrológiai összevetésben a horoszkóp elemeinek kapcsolatrendszere egy kicsit más értelmezéssel bír, mint, amit a születési képlet egyéni vizsgálatakor mondhatunk. Amikor a születési képletben két szembenálló égitest, vagy képletpont közötti nézeteltérésről beszélünk, mindig olyan horoszkóp felállásról van szó, amelyben a résztvevő felek a 360°-os körben az egymástól legtávolabbi pontokat képviselik. Minden születési képletben három természetes szembenállás található, az egyik az Aszcendens-Deszcendens (Én és Te) tengelye, a másik az IC–MC (múlt és jövő) tengelye, a harmadik pedig a karma tengelye, a Leszálló és Felszálló Holdcsomópont (karmikus múlt és sorsfeladat).

A cikk folytatását, a tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap októberi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja meg - már közel 30 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai ellenőrzés mellett. Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg a most a következő 12 számot 5.280 forintért, így egy teljes évig 490 forint helyett 440 forintért megkapod az elkövetkezendő 12 magazint. Az ár 13 megjelenési számot, az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

   

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x