Horoszkóp magazin előfizetés
hirdetés

KARÁCSONYI MENÜ - A CSILLAGJEGYEK ÜNNEPI ASZTALA
 
Kos
Főleg a hagyományos ételeket kedveli, de kalandvágyából adódóan szívesen kipróbál újdonságokat is. Elsősorban az intenzív és karakteres ízek jöhetnek számításba nála, tehát steak, grillezett hús, hal mindenképp szerepeljen az asztalon, lehetőleg minél fűszeresebben! Alapvetően burgonyapárti, de köretnek a sült zöldséget is szívesen megeszi!
 
Bika
A megszokott ízeket kedveli, ennek ellenére igazi ínyenc, komoly próbája a konyhatudományunknak, hogy sikerül-e a kedvére főznünk. Szereti, ha kedvére válogathat, ne spóroljunk a fogásokkal! Levesek közül jöhet a krémesebb változat, másodiknak az erősebb húsok, köretnek a burgonya különféle változatai. A hangsúly a desszerten van, minél csokisabb, édesebb, krémesebb, annál jobb!
 
Ikrek
Nem eszik sokat, viszont annál szívesebben csipeget, változatos, de kisebb adagokkal készüljünk! Mivel állandóan mozgásban van, nem szereti, ha túl van terhelve a gyomra, ezért könnyű ételeket rakjunk az asztalra! Legyen sok zöldség és gyümölcs, főételként tökéletesen megfelel a hal, lehetőleg grillezve, köretnek a saláta vagy a krumplipüré a legalkalmasabb.
 
Rák
Érzékeny gyomrának a könnyű és házias ételek felelnek meg a legjobban. Kevés fűszert használjunk, jobb, ha érzi az ételek eredeti ízét! A tengeri herkentyűk és a hal bármilyen formája tökéletes fogás a számára. Nyugodtan jöhet a halászlé és a sült- vagy rántott hal, ínyencebbeknek a tenger gyümölcsei rizottó, minél több zöldségkörettel!
 
Oroszlán
Csakis a legjobb alapanyagokból készült ételek jöhetnek számításba! Egyáltalán nincs ellenére egy igazi nagyúri lakoma. A bőségesen megterített asztalon mindenképp legyen különlegesen fűszerezett és/vagy vörösborban pácolt sült hús és burgonya. Desszertek közül a tortákat kedveli leginkább, karakteres italokkal, leginkább vörösborral kísérve.
 
Szűz
Nem könnyű a kedvére tenni, meglehetősen sok szempontnak kell megfelelnünk, ha kényes és kritikus ízlésének szeretnénk megfelelni. A legfontosabb szempont, hogy a fogások könnyűek és egészségesek legyenek, vagyis jöhet a sok saláta és zöldség, kevés fűszerrel és minimális zsiradékkal készült, grillezett húsok, süteményből csakis olyan, ami nem hizlal.
 
Mérleg
A gasztronómia is lehet művészet, nyugodtan engedjük el a fantáziánkat, a Mérleg értékelni fogja a kreativitásunkat. Ráadásul igazi ínyenc, ezért elsősorban a különleges ételek jöhetnek számításba. A francia konyha a kedvence, de igazán a desszertekkel tudjuk levenni a lábáról. A pezsgő még véletlenül se hiányozzon az asztalról! 
 
Skorpió
Az intenzív ízeket kedveli, nyugodtan jöhetnek a kissé meglepő, bizarr ételek. Mivel vizes jegy, levesre mindenképp szükség van, főételnek jók a halfélék, akár nyersen is, például a szusi. A fűszeres, csípős ételeket is kedveli, ezért a hagyományosabb konyha kedvelőinek jó választás a sült hús. A desszert nem hozza izgalomba, hacsak nem tudunk előrukkolni valami különlegességgel.
 
Nyilas
Igazi ínyenc! Imádja a különleges fogásokat, szívesen kipróbál olyan ételeket is, ami még sosem volt a tányérján, érdemes körülnézni a nemzetiségi konyhák tájékán. Az elkészítésnél bőségesen használjunk tejszínt vagy tejfölt, jöhetnek a krémlevesek és szószok! A krémek a desszertekből sem hiányozhatnak, a habos süteményeknek egyszerűen képtelen ellenállni! 
 
Bak
Az egyszerű és tradicionális ételeket kedveli, ezért a hagyományos fogások tökéletes választás lesznek a számára. Egy tartalmas, lehetőleg marhából készült húsleves vagy halászlé egyaránt befutó lehet, főételnek a sültek mellett jöhet a rántott hal sült krumplival. Desszertnél sem kell különösebben törni a fejünket, megteszi a bejgli, de a mákos guba is. 
 
Vízöntő
Nyugodtan engedjük el a fantáziánkat, vízöntő családtagunk/vendégünk annál lelkesebb és elégedettebb lesz, minél különlegesebb és extravagánsabb fogásokat teszünk az asztalra. A színekkel, formákkal és az ízekkel egyaránt lehetünk formabontók, de mindenképp a könnyű, minél több zöldségből készült ételeket részesítsük előnyben!
 
Halak
Kifinomult ízlése van, ezért érdemes nagy gonddal készíteni a neki szánt ételeket! Jó esély van rá, hogy vegetáriánus, ez esetben leginkább a krémlevesek és a zöldségételek jöhetnek számításba. Húsevőknek elsősorban halból készült fogásokkal készüljünk, szívesen eszik halászlét, rántott halat, köretnek a rizst vagy a zöldséget! A lényeg úgyis a desszert lesz!
 
Gálfi Irén
főszerkesztő
HOROSZKÓP Havilap

2020 évre vonatkozó előrejelzésünket, egyéb rovatainkat és a tizenkét asztrológiai jegyre vonatkozó részletes jellemzéseket, előrejelzéseket a Horoszkóp Havilap decemberi számában olvashatja.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe
veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A
HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja
meg - már közel 30 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai
ellenőrzés mellett.
Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző
területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg a most a következő 12 számot 5.280 forintért, így
egy teljes évig 490 forint helyett 440 forintért megkapod az elkövetkezendő 12 magazint.
Az ár 12 megjelenési számot, az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

   

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x