HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-17
hirdetés

MIÉRT JÓ ISMERNI ASZTRO-IKER PÁRUNKAT?


Asztrológiai értelemben asztro-ikreknek nevezzük azokat az embereket, akik hely, év, hónap, nap és óra szerint egy időben születtek. Magyarországon a kis távolságok miatt nincs komoly módosító szerepe a születési helynek. Tágabb értelemben asztro-ikrek azok, akik egy napon születtek, legyen az a világ bármely szeglete.


 Kinek és miért hasznos a saját asztro-ikrével megismerkedni? Mindenkinek, aki egy kicsit is szeretne önismeretre szert tenni. Azoknak pedig, akik asztrológiát tanulnak különösen ajánlott.

 
Mindannyiunknak a saját horoszkópja a saját koanja, azaz meditálásra megkapott ábrája az, amit egész életében, minden nap fejtegethet.
Saját horoszkópunk „megfejtésének” azonban van egy komoly nehézsége, mégpedig hogy - mivel túl közel vagyunk - nincs rálátásunk magunkra, ráadásul amit csak holnap fogunk megtanulni, meglátni, megérteni, arra ma nem tudjuk a választ. Sokat segíthet viszont valaki, akinek a miénkkel azonos - vagy legalább nagyon hasonló - lapokat osztottak le.  

A cikkek folytatását, a tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap júniusi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja meg - már közel 30 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai ellenőrzés mellett. Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg a most a következő 12 számot 5.280 forintért, így egy teljes évig 490 forint helyett 440 forintért megkapod az elkövetkezendő 12 magazint. Az ár 13 megjelenési számot, az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

   

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x