HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-05-21
hirdetés

ASZTRO ÉTREND EGYÜK MAGUNKAT EGÉSZSÉGESRE!


Itt a tavasz, minden megújul a természetben és azt vesszük észre, hogy mi magunk is energikusabbak, frissebbek szeretnénk lenni a téli punnyadás és evés-ivás után. Lekerülnek rólunk a mindent takaró kabátok és nem csak divatosan, hanem egészségesen szeretnénk a Nap felé nézni…


Ahogy az asztrológiában, úgy az étkezésben is felismerhető egy rendszer, de a mai ember elvesztette a kapcsolatát a természettel és a szimbólumokkal is.
De azt még tudjuk, hogy minden - mindenki egyensúlyra törekszik… még a táplálkozásában is.
Ugyanazon étel másképp tud (jól) esni…  az időjárástól függően, a személyiségünknek megfelelően…  viszont ha az étel szimbóluma nem egyezik azzal, amivel teljessé tudom magam (t)enni, akkor ez az egyensúly felborulhat.

 
 
 
A különböző jegytípusokba tartozó emberek szervezete egymástól eltérő táplálékot igényel.
Az asztrológiai elemeknél: Tűz, Föld, Levegő, Víz… mindig figyelembe kell venni, hogy a bevitt táplálék megemeli-e a bennünk lévő elemi energiákat vagy éppen csökkenti. Ösztönösen érzi a szervezetünk, hogy most éppen mire van szükségünk… De mi van akkor, ha mégsem.
Akkor bizony az élet különböző megnyilvánulásaiban is kibillenés tapasztalható és létrejöhetnek a túlzások… akár a koplalás vagy éppen a túlevés formájában.
Minden asztrológiai fórumon a Hold hatásaira is felhívják a figyelmet, hiszen nem csak fizikai, hanem lelki ráhangolódásunk is befolyásolhatja az energia felvételét vagy leadását.
 
Régen azt mondták… „az vagy, amit megeszel”. Vajon tudjuk-e, hogy minden jegynek, minden napnak, minden bolygónak, minden temperamentumnak, időszaknak megvan a saját szimbóluma… ugyanúgy ahogy a bevitt tápláléknak is… és ha valóban ismernénk a képletünket, (saját magunkat), akkor elképzelhető, hogy jobban figyelnénk arra, hogy egészben … egészségesen tudjuk élni az életünket. Függhet a táplálkozás a testalkattól, a családi mintától és még attól is, hogy valaki városban vagy éppen vidéken él, vagy a közelben kisvendéglő vagy biozöldséges található-e.
A magyar konyha mellett rengeteg nemzet étele megtalálható hazánkban is… és a szokások is állandóan változnak, ugyanúgy, ahogy az újabb és újabb ötletek az egészséges táplálkozásra.
 
Csak az asztrológia örök és a szimbólumain keresztül valóban megismerhetjük az asztrológiai jegyek szerinti helyes táplálkozást.
Tiszta jegy nincs az asztrológiában, mindig minden jegyet átszíneznek a személyi jelölők, a házban álló bolygók, a házurak helyzete, a bolygók fényszög kapcsolatai, a minőségek a méltóságok, triplicitások, negatív vagy pozitív túlsúlya… vagyis valójában itt is elmondható, hogy a képletet érdemes egészben nézni.
Ezért azt itt felsorolt szimbólumokra sokan ráismerhetnek és sokan nem… Ezek ösztönösek, nem is tudnak róla a jegyek tulajdonosai, de a táplálkozásukban hozhatják az itt leírt analógiákat. Tekintsük ezt egy sorozat kezdetének, amikor a szimbólumokon keresztül közelebb kerülünk magunk megismeréséhez is.
Maga az étel vénuszi analógia, ezért az élvezetekhez való viszonyunkat minden esetben meghatározhatja. Nem csak az a fontos, hogy mit eszünk, hanem hogy miként eszünk…
A tizenkét jegyre vonatkozó további előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap májusi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe
veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A
HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja
meg - már közel 30 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai
ellenőrzés mellett.
Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző
területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg a most a következő 12 számot 5.280 forintért, így
egy teljes évig 490 forint helyett 440 forintért megkapod az elkövetkezendő 12 magazint.
Az ár 12 megjelenési számot, az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

   

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x