HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-09-26
hirdetés

REND A LELKE MINDENNEK SZEPTEMBER A SZŰZ HAVA


Rend a lelke mindennek! Mi más is lehetne a mottója a Szűz havának, főleg úgy, hogy a nagy jótevő, a Jupiter is egy éven át vendégeskedett a mindent elrendezni akaró, szorgalmas és szolgálatkész jegyben.


Az elmúlt évet végiggondolva komoly munkát végzett, mindannyiunk élete nagy átalakuláson ment keresztül, rendet téve azon a területen, ahol egyéni horoszkópunkban járt. Új munka, gyümölcsöző kapcsolatok, anyagi biztonság vagy épp ezek elvesztése. Mind lehetőség a változásra, megújulásra, még ha nem is biztos, hogy most úgy érezzük, az új rend kedvünk szerint való. Később azonban, visszagondolva erre az időszakra, megértjük majd, miért volt rá szükség.
Egyelőre azonban nem csak a nyárnak van vége, hanem az 2016 augusztusa óta tartó ciklusnak is. Zárjuk le gondosan, aztán rázzuk meg magunkat és kezdjünk "új életet"!
 
 
Az elkövetkezendő egy év kapcsolatainkról szól majd. Keressünk társakat életünk minden területéhez, simítsuk el konfliktusainkat, fogjunk össze! Másképp nem fog menni. Sok sikert hozzá!

A cikk folytatását, a tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap szeptemberi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja meg - már közel 30 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai ellenőrzés mellett. Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg a most a következő 12 számot 5.280 forintért, így egy teljes évig 490 forint helyett 440 forintért megkapod az elkövetkezendő 12 magazint. Az ár 13 megjelenési számot, az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

   

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x