HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-04-23
hirdetés

AKAROD VAGY CSAK SZERETNÉD?


Sajnos még mindig az a nézet él nagyon sokakban, miszerint nem illik akarni, és a szándékot úgy kell kifejezni, hogy "szeretném", nem pedig úgy, hogy "akarom". Ezzel két probléma szokott lenni. Az egyik, hogy ha valamit feltételes módba teszünk, akkor az gondolat szintjén is úgy marad, vagyis sohasem következik be. Másrészt viszont, ha szégyenérzet vagy "nem illik" érzet társul azzal, hogy akarunk valamit, akkor egy idő után az ember már nem fog akarni semmit.


Arról nem is beszélve, hogy nem tanul meg küzdeni a céljaiért, nem lesznek eredményei, sem sikerélménye, sem megerősödött önbizalma és még sorolhatnám. Egyszerűen elfelejtünk akarni, és ha nem akarunk semmit, akkor bizony nem is történik semmi. A semmi pedig nem az a tényező szokott lenni, ami boldoggá teheti a földi síkra született emberlényt. Minden gondolatnak súlya van, és minden kimondott szónak varázsereje van, de kizárólag kijelentő, esetleg felszólító módban.

Nem véletlenül vannak olyan magyar mondásaink, hogy „Mindent lehet, csak akarni kell.”  vagy „Akarattal hegyeket lehet mozgatni.” , és ez nemcsak a földi síkra érvényes, hanem az inkarnációt megelőző időszakra is a köztes létben bizonyos értelemben. A lélek az esetek többségében maga dönt arról, hogy mit szeretne megvalósítani a soron következő életében, de bárhogyan is dönt, óriási motiváció és akarat kell hozzá. A belelkesülés lelkesedés nélkül nagyon nehezen megy, ha egyáltalán sikerül, mert valójában a kettő egy és ugyanaz. Lelkesedni csak olyasmiért lehet, ami a lélek szándékaival is rezonál.


Az asztrológiai értelmezés szerint az önálló inkarnálódás tudatos felvállalását a Kos jegye jelképezi, amely, mint karakter, tele van lelkesedéssel, akaraterővel, életkedvvel, a puszta létezés örömével, határozottsággal, erős motivációval és küzdőképességgel.

A cikk folytatását, a tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap április számában olvashatod.

Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!


Horoszkóp Havilap az elmúlt években
Aktuális lapszámunk

Fizess elő most a Horoszkóp Havilapra, és az aktuális hónap előtt két héttel korábban kézbe veheted sorsod, megtudhatod hogyan hozhatod ki a legtöbbet az elkövetkező időszakból! A HarmoNet HOROSZKÓP Havilap olvasmányos és közérthető nyelvezetű cikkekben osztja meg - már több mint 25 éve - olvasóival a csaknem 5000 éves asztrológia tudását, szigorú szakmai ellenőrzés mellett.
Állandó rovataiban útmutatást nyújt az elkövetkezendő időszakra az élet különböző területeire, mint például az egészség, a munka vagy a szerelem.

Élj akciós ajánlatunkkal, rendeld meg most a következő 13 számot 5.280 forintért.
Így nem csak egy évig kapod 490 forint helyett 440 forintért az elkövetkezendő 12 magazint, hanem ajándékba még egy 13. számmal is megtoldjuk előfizetésedet.

Az ár 13 megjelenési számot, az összes postaköltséget és az áfát is magában foglalja.

 

Megrendelő neve:
Email cím:
Email cím újra:
Telefonszám:
pl.:06-70-3647089
Település (csak Magyarország)
Lakcím:
Irányítószám:
Fizetési mód:
Bankkártyával fizetek (PayPal)
Csekket kérek
Előre utalással fizetek
   
Születés:
 - 
 - 

 

 

 

Csatlkakozz te is a Horoszkóp Magazin rajongói oldalához >>>ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x