HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-26
Címlap / Ajánló / A fehér ötven árnyalata, avagy Plitvice télen.

A fehér ötven árnyalata, avagy Plitvice télen.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-26

A Plitvicei Nemzeti Park Horvátország leglátogatottabb turisztikai attrakciója a tengerpartot leszámítva. A Kapela hegységben 16 egymás mellett, de szintkülönbséggel elhelyezkedő tavak meseszerű látványosságot hoztak létre. A tavak vizei a Dinári-hegységben honos ásványok és organizmusok egyedülálló kombinációjának köszönhetik intenzív türkizkék színüket. A Plitvicei-tavak a világ felbecsülhetetlen értékű kincseként 1979-ben az elsők között került fel az UNESCO Világörökségi listájára.

Sok úti beszámolót, blogot olvashatunk a tavaknál tett káprázatos kirándulásokról, a legtöbb a tátogatást május és szeptember között ajánlja. Van benne igazság, tényleg fantasztikus a színvilág Plitvicén nyáron. Mi mégis a Nemzeti Park hivatalos oldalán közzétett ajánló szerint látogattuk a tavakat: Plitvicét minden évszakban látni kell!

A hó és a jeg megjelenésével a Plitvicei nemzeti park télen a fehér megannyi árnyalatával csillog. Nem ajánljuk, hogy télen egyedül induljon ide. A hó és a jég óvatosságra int, ezért csoportosan, profi túravezetőkkel érdemes túrázni, hogy a kirándulás mindenképpen élménnyé váljon.Kedvet kapott a plitvicei túrához? Várjuk sok szeretettel:

Hornyák Szilvia
(X)
 
 
[911]
spacer


titkosrandi fej
 
Bea
Bea
 
 


éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x