include($_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/include/median_1.php"); ?>
Hirtelen jelentkező csalánkiütésekA hirtelen megjelenő csalánkiütések (orvosi néven urticaria) kellemetlen viszketéssel,...Kockázatos élelmiszerek: sötétben tapogatózunkA magyarok mindössze 33%-a tudja eldönteni, hogy zsír-, cukor- vagy sótartalom...Kivédhetők-e a környezetünk káros hatásai?Mai világunkban sajnos hiába szeretnénk egészségesen élni és étkezni, a termelés,...Kínai étterem szindróma és anafilaxiás sokk - adalékanyagoktól?A modern élelmiszeripar egyik sajátossága a különböző adalékanyagok egyre...Amikor 166 millió ember éhezikSzerte a Földkerekségen 840 millió ember alultáplált, 300 millió számára...E-kultúra: Feldúsított és túlpumpált élelmiszerekAzt gondolnánk, hogy az evés egyszerű dolog. A következő írásból kiderül,...8 durva tévhit az egészséges táplálkozásrólAz egészséges táplálkozásról alkotott elméletek gyakorlatilag naponta dőlnek...A színes E- számok, melyek hiperaktivitást okozhatnak!Az áruházak gondolái között egyre több buzgón olvasó anyukát, nagyit fedezhetünk...Ismertető az ételadalékokrólMár sok problémáról hallhattunk az ételadalékokkal kapcsolatban. Szeretnénk...Veszélyes élelmiszer-adalékok?Allergiát, rosszindulatú daganatot, májkárosodást okozhatnak egyes élelmiszer-adalékok...Az élelmiszeradalékokról mindenkinekMi ez? Víz, cukor, lime, szén-dioxid, étkezési sav, citromsav, aromák, nátriumbenzonát,... |