Színes hírock - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda
Színes hírock
A brit rocklista élén az amerikai Down metal banda

A New Orleans-i zenekart a metal rajongóinak nem kell bemutatni, hiszen ez egy szupercsapat, amely 1991-ben olyan bandák tagjaiból alakult meg, mint a Pantera, a Corrosion of Conformity és a Crowbar.


Green Day először

Nem viccelnek a fiúk, ugyanis a Green Day jelenleg három albumon dolgozik egyszerre: a trilógia ¡Uno!, ¡Dos!, és ¡Tré! címeken lát majd napvilágot. Az első lemez, az ¡Uno! szeptember 25-én kerül a boltokba.


Gőzhengerrel rabolja el a női szíveket Doug Aldrich

A Whitesnake szőke gitárhőse, Doug Aldrich a Steamroller (gőzhenger) nevű saját bandájával érkezik október 2-án az A38 hajó színpadára, hogy egy vérbeli rockkoncerttel örvendeztesse meg híveit.
A kanadai,

A dallamos punk rockot játszó Billy Talent banda az új, immár 5. Dead Silence című albumával azonnal az angol rocklista élére állt, megelőzve az angol Gallows, szintén punk rockot játszó csapat saját nevét viselő korongját.


Lányok, szólóban érkezik a Club 202 színpadára Kip Winger!

A szívdöglesztő rocksztár akusztikus koncertjére szeptember 26-án kerül sor, négy évvel a szólókoncertje és három évvel zenekarának legutóbbi fellépése után.


Be kell érnünk egy Led Zeppelin DVD-vel

A világ több milliónyi Zep-rajongójának nagy szívfájdalmára meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy kedvenceink örökre abbahagyták. Az okok jól ismertek, így mi mást tehetnénk, örüljünk a 2007. december 10-én adott utolsó koncertjük felvételének.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x