A kanadai, "Tehetséges Billy" vezeti az angol rocklistát
Címlap / Színes hírock / A kanadai, "Tehetséges Billy" vezeti az angol rocklistát

A kanadai, "Tehetséges Billy" vezeti az angol rocklistát

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

A dallamos punk rockot játszó Billy Talent banda az új, immár 5. Dead Silence című albumával azonnal az angol rocklista élére állt, megelőzve az angol Gallows, szintén punk rockot játszó csapat saját nevét viselő korongját. 

A dobogó 3. fokán a britek számára megunhatatlan Foo Fighters: Greatest Hits szerepel, amely már 150 hete kapható a boltokban. A Wasting Light című lemezük is jól tartja magát, most éppen a 11.


Még mindig nincs azonban vége az amerikai punk rock sikerének a szigetországi üzletekben, ugyanis a The Gaslight Anthem: Handwritten című CD-je a negyedik, míg a Los Angeles-i NOFX: Self Entitled munkája a 16. pozícióban található. (képünkön a Gallows banda)


A nemrég Budapesten koncertező és a hazai közönség soraiban mindig szélsőségesen megítélt Steve Vai új lemezzel jelentkezett, a The Story Of Light a 7. helyen kezdett. Szintén újdonságot hallhatunk a Korn bandától is, a Live At The Hollywood Palladiummal a 23. lépcsőn indítottak.


Természetesen a rockzene nagy „öregei” - Black Sabbath, Judas Priest, Metallica, Nirvana, Guns ’N Roses - is képviseltetik magukat egy-egy albummal a 40-es listán, de azért a fiatalabb csapatok vannak többségben.

Több olyan banda is van, amelyik nem csak egy munkájával van jelen a kínálatban: Linkin Park és Paramore (2-2), Nickelback (3), míg a novemberben Budapesten fellépő Muse 4 lemezzel!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5011 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x