Green Day először
Címlap / Színes hírock / Green Day először

Green Day először

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

Nem viccelnek a fiúk, ugyanis a Green Day jelenleg három albumon dolgozik egyszerre: a trilógia ¡Uno!, ¡Dos!, és ¡Tré! címeken lát majd napvilágot. Az első lemez, az ¡Uno! szeptember 25-én kerül a boltokba.  

Az album a Grammy-díjas 21st Century Breakdown utódja, és - immáron szokás szerint - Rob Cavallo producer segítségével készült.  “Életünk legkreatívabb szakaszába értünk. Most írjuk a legjobb zenéket, és a dalok egyre csak törnek elő belőlünk.” - mondták a zenekar tagjai. - “Nem egy, hanem rögtön három lemezt rögzítünk. Minden dal tipikus Green Day felvétel, minden érzelmi síkon. Nem tehetünk róla... baromi epikusak vagyunk!"


A felvezető kislemez, az Oh Love már forog a magyar rádiókban is.
A Green Day a világ egyik legnépszerűbb zenekara, karrierjük 1990-ben kezdődött, és sikerük azóta is töretlen. Olyan világslágereket írt a banda, mint a „When I Come Around”, az „American Idiot” vagy a „Boulevard of Broken Dreams”.


A csapat népszerűségét az is bizonyítja, hogy a Rovio nevű játékfejlesztő cég az ¡Uno! megjelenése kapcsán összeállt a zenekarral, és egy Green Day meglepetésekkel tűzdelt teljesen új szériát dobott piacra az Angry Birds című hihetetlen sikereket elérő játékából, mely mostantól világszerte elérhető.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6389 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x