HarmoNet | Középen találkozunk
 
 
 
 
 
 

10 dolog, amit kevesen tudnak, pedig nagy segítség lehet a rezsicsökkentésben


Aligha van napjainkban olyan ember, akit ne érintene a rezsiárak drasztikus emelkedése. A téma megkerülhetetlenné vált, és mindenki a legjobb praktikákat keresi, hogy jelentősebb összegeket faraghasson le a kiadásaiból. Cikkünkben tíz olyan tippet mutatunk be, amik hatékonynak bizonyulnak a spórolásban.


 
 
 
 
 
 

Keddi holdhoroszkóp 2023-12-05

Ma nyugodt hangulatban, összeszedetten látunk neki a heti teendőknek a munkahelyünkön. Egyáltalán nem jellemző, hogy kapkodnánk, még akkor sem, ha elborítanak a feladatok. Az új helyzeteknek egyáltalán nem örülünk. Ma előfordulhat a...

Még hiányzik az a kis extra, amit az egészségért tehetnénk

Mindössze a magyarok fele szed rendszeresen vitaminokat, és még ennél is kevesebben sportolnak. Bár időszakosan többen fogyasztanak különböző ásványi anyag és vitamin tartalmú kiegészítőket, ezt a legtöbben továbbra sem elég tudatosan teszik. Ráadásul a magyarok túlnyomó része a betegségmegelőzés további formáit is mellőzi az életéből - mint az egészséges étkezés, vagy a szűrővizsgálatok.

IPL szőrtelenítés otthon: hatékonyabb, mint valaha

Bár az IPL - azaz villanófényes - szőrtelenítés már évek óta létező technológia, sokan még mindig nem bíznak benne. Ennek fő oka, hogy az eddig a piacon elérhető otthon használható készülékek nem mindig voltak kellően hatékonyak, különösen az intim területeken. Ezen kívül sokan félnek az esetleges bőrsérülésektől, vagy attól, hogy nem elegendő a szakértelmük a szőrtelenítő gép használatához.

Megjelent a Szívek szállodája hivatalos szakácskönyve

A Gilmore Girls - vagy ahogy itthon ismerjük: Szívek szállodája - több generáció számára meghatározó sorozat. Ha azt halljuk, Stars Hollow, lelki szemeink előtt egyből megjelenik a tökéletes kisváros, az ideális otthon képe, kedves szomszédokkal, hangulatos fényekkel, illatokkal, családias, biztonságos közeggel...Mire jó az adventi időszak?

Az advent a várakozásról szól. A csodára való várakozásról gyermekként. Az ajándékozásra való várakozásról felnőttként.

Advent angyalai - Adventi vasárnapok üzenete

Ma van advent első vasárnapja. Az idei év különleges: a 4. adventi vasárnap szentestére esik. Elcsendesedünk, készülődünk már karácsony ünnepére. Az angyal szeretné megtölteni az aranyserlegét, hogy tele vigye vissza a mennybe. De mit tegyen a serlegbe? Játékot? Ajándékot? Törékeny, finom szövésű ez a serleg, a Nap sugaraiból készült. Adventre négy angyal üzen, palástjuk különböző színű: Kék, piros, fehér és lila.

Advent - az aktív elvonulás időszaka

2023. december 3. advent első vasárnapja. Az adventi időszakkal összefüggésben általában az elvonulást, a várakozást, az aktív, külső tevékenységek háttérbe szorítását és az elmélkedések előtérbe helyezését szokás emlegetni. Mindez természetesen helytálló, hiszen a természet lecsendesedésével, elsötétedésével az embernek is ezt a kozmikus működést érdemes követnie.


 
Cimkék
  
Ajánló
Aligha van napjainkban olyan ember, akit ne érintene a rezsiárak drasztikus emelkedése. A téma megkerülhetetlenné ...
Mindössze a magyarok fele szed rendszeresen vitaminokat, és még ennél is kevesebben sportolnak. Bár időszakosan t...
Bár az IPL - azaz villanófényes - szőrtelenítés már évek óta létező technológia, sokan még mindig nem bízn...
Múlt vasárnap lezárult AZ ÉV HOTELE verseny újabb szakasza, amiben azok az észak-dunántúli szálláshelyek lette...
Ma nyugodt hangulatban, összeszedetten látunk neki a heti teendőknek a munkahelyünkön. Egyáltalán nem jellemző, hogy kapkodnánk, még akkor sem, ha elborítanak a feladatok. Az új helyzeteknek egyáltalán nem örülünk. Ma előfordulhat a...
Heti általános horoszkóp a 12 csillagjegyre és általános jellemzők.
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
Az anya-gyermek kapcsolatban nagyon fontos az érzelmi visszajelzés, mégpedig a gyermek részéről is.
Vagyoni helyzetre, lehetőségekre vonatkozó horoszkóp.

Horoszkóp rendelés
HARMÓNIAKÁRTYA
Magyarország mai napját Jótékonyság hatja át.
A kártya jelentését itt olvashatod »
Te is szeretnél reggelente ilyen napi jóslatot kapni?

HOROSZKÓP MAGAZIN
Olykor tudni kell egyhelyben ülnie és elcsendesednie ahhoz, hogy az igazán értékes gondolatok az elméjébe áramoljanak. Aki folyton beszél, az tudatlan marad, hiszen ahogy tartja a magyar mondás: Hallgatni arany, azaz...


kos
bika
ikrek
rak
oroszlan
szuz
merleg
skorpio
nyilas
bak
vizonto
halakciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x