2012.12.12.
Címlap / Ezotéria / 2012.12.12.

2012.12.12.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-10

Advent van, készülődünk a sok szépre és jóra és készen állunk az előremutató, természetes változásokra. Mi több, elő is idézzük a változásokat. Hiába a vészjóslók szomorkodása, a világ hamarosan ünnepelni készül! Addig is jól jegyezzük meg a 12-es szám utoljára ismétlődő hármas egységét: 2012.12.12. 

A sumérok különleges varázserőt tulajdonítottak a 12-es és a a 3-as számnak is. A 3 az önkifejezés és érzékenység száma, a 12-es pedig egy magas, telített minőséget képvisel és feszültséget is hordoz. A feszültségnek mindig van egy előremutató tulajdonsága is, év vége felé közeledve a 12-es szám mai napon való hármas jelenléte összességében: 36 vagyis a 9-es szám lezárást kifejező, összegző teljességét  és bölcsességét is képviseli. A 12-es számban lévő kettes szám egy nagy lehetőség, amely jó intuíciókat, telepatikus képességeket, villámcsapásszerű felismeréseket hozhat, és ez egy rendkívüli képesség, ami előre viheti a világot. Amikor már teljesen a szellemi minőségedre tudsz összpontosítani, érzed, hogy minden mindennel kapcsolódik, összefüggéseket fedezel fel, jelekre bukkansz lépten-nyomon.

A 12-es szám hármas egysége mi más, ha nem isteni jel? Ezt a napot - a Nyilas jegyben tartózkodó fogyó holdállásnál, a 13-i Újholdat és a pozitív változtatások lehetőségét előkészítve - a Szentháromság erői hatják át minden síkon. Különös folyamatokat él meg a világ és ennek mindannyian résztvevői vagyunk. A passzív résztvevők is alakítói a folyamatoknak, az erózió, a rombolás, a pusztulás előidézése is egy lehetőség. Mennyivel izgalmasabb a nem-cselekvés helyett az aktivitás! Mennyivel izgalmasabb bátran próbálkozni és a rövidtávon bekövetkező esetleg kis bukásokat még aktívabb, még tisztább cselekvésekkel ellensúlyozni! Próbáld csak ki!Légy aktív résztvevője az életnek, a körforgásnak.
A mai napot a 12-es és a 3-as szám egységének misztikuma hatja át. Mindenkire hat,a visszahúzódókra is. Rájuk talán még inkább, hiszen kumulálódik az elfordulásuk a világtól és több tanító életesemény várhat rájuk és bizony a tanítás szenvedésekből is fakadhat. De ki az a bolond, aki szeret szenvedni? Aktiváljuk magunkat! Ha még nem tetted meg, végezz ma önvizsgálatot és kérd az Univerzumot, hogy segítsen ahhoz, hogy természetes egységben légy vele és a szellemvilággal.

Kérd és adatik! Vond be Istent a mindennapjaidba, ha már megtetted, akkor tedd meg ezt még jobban. Másokért való szólás, kérés, ima, és mindenért való hálaadás a legalapvetőbb, amit megtehetsz, ezt kiegészíti a cselekvés, amely szellemi megvilágosodás nélkül mindig falakba ütközik vagy rossz irányba hat. A legcsekélyebbnek vélt történéseknek, jeleknek is óriási jelentősége lehet, teljes bizonyossággal kijelentem, hogy a mai napon nagy változások történnek mindenki életében. Sokan rádöbbennek fontos dolgokra, még többen meg is világosodnak. A mai napon 12 óra 12 perckor, ha lehetőséged van rá, pihenj meg 12 percre, gyújt egy gyertyát és meditálj, összpontosíts arra, amire szeretnél, aminek szükségét érzed, ezáltal a 12-es szám hatszoros - tehát a 6-os szám alapvető jelentésével: ideák és elfogadás, új ötletek, áhítat - támogathatod meg ezt a különleges, misztikus napot.

Tíz nap múlva, Karácsony előtt 2012. 12. 22-én 19 órakor mindenkit szeretettel várok következő budapesti előadásomra a Sóter Klubba! További információk a honlapomon.


Ujfalusi Márta
látó-spirituális gyógyító
www.leleklato.eoldal.hu

Kép: Simon Howden - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6029 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x