Keddi kvantum tükör: A bőség és egészség alapjai I.
Címlap / Ezotéria / Keddi kvantum tükör: A bőség és egészség alapjai I.

Keddi kvantum tükör: A bőség és egészség alapjai I.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

Az, amit az életben átélsz, az a világról való "meggyőződéseid" manifesztációja. Azonban ezeknek a meggyőződéseknek jelentős része másoktól tanult, és tudattalan koncepciókra alapul. Tehát egy rögzült gondolati mintára alapozódik, és nem pedig a Valóságra. A meggyőződés a rezgések egy vonzási pontja, mely mindig maga felé áramoltatja a neki megfelelő tapasztalatokat, így önmaga bizonyítja igazát. Ha tudatosan szeretnél változtatni életeden, élvezetesen és hatékonyan alkalmazni a vonzás törvényét, akkor tudatosítani kell a másoktól elsajátított meggyőződések viszonylagosságát. S adott esetben elengedni, vagy újakkal bővíteni azokat. 

Gyakran az egyik legnagyobb nehézség a bőség megteremtésében a saját hitrendszer, a saját elképzelés a világról. Ha például azt hiszi valaki, hogy nem jut elegendő mindenkinek az anyagi javakból, tudásból, szeretettből, vagy bármi másból, akkor egy tanult tévedésnek az áldozata. Ezáltal egy olyan meggyőződéssel hozza létre a saját valóságát, melynek központi szervezőelve a hiány lesz, melynek érzésével, s annak eredményeképpen megerősíti a saját tévedését.


Tehát mindenkit a saját öntudatlan meggyőződése, és a világ működéséről való elképzelése vág el a bőségtől. Pedig az a Mindenség Forrásának természetes minősége, mely mindenkihez közvetlenül kapcsolódik. Ne hidd, hogy van egy objektív, mérhető határvonal, ami felett létezik az, hogy „Na, most már gazdag vagyok.”. Te határozod meg hol húzódik, de ha annak elérését mindig kitolod a távoli jövőbe csak feszültséget, elégedetlenséget, és félelmet teremtesz önmagadnak. Azt hiszi az elméd, hogy amíg nem érted el azt a szintet nem vagy a helyeden. Furcsa módon akár bűntudatot is létrehozhat benned.

A kvantumszemlélet haladóbb szintjének az egyik alapvető meglátása, amit az alkalmazójának át is kell élni, meg kell tapasztalnia, a következőképpen hangzik.

„A Bőség benned van, s az érzete minden pillanatban átélhető..”
Csak annyit kell hozzátenni, hogy ha még nem jelent meg olyan szinten a bőség és az egészség az életedben, ahogy azt szeretnéd, akkor nagy valószínűséggel öntudatlanul ellenállsz neki. A legfontosabb dolgod, hogy tanulj meg ráhangolódni lelked magasabb frekvenciájú energiájára. Vedd észre, melyik az érzés, amely neked a legkönnyebben átélhető. Szeretet, Hála, Béke, Együttérzés, Elégedettség, Kreativitás? Bármelyik frekvencia ezek közül lehet a te utad, csak rá kell hangolódnod. Minél többet van jelen benned ez az érzés, annál inkább fog az visszatükröződni a „külső” világodban is, adott esetben bőség és egészség formájában.Felejtsd el a tanult programot, miszerint erőfeszítés nélkül nincs siker:  a „Küzdj, és bízva bízzál!” , és a hasonló beléd sulykolt elképzeléseket. Már ezerszer is elindítottad a bőség megnyilvánulását a képzeleteddel, hiszen az mindig benned van, és folyamatosan áramlik feléd, és mindenki más felé. Mindössze az öntudatlanul megtanult ellenállás miatt még nem fogadtad el. Vedd észre adott esetben a hitetlenkedést, az automatikus ellenállást, ami ezeknek a szavaknak a hatására most, ebben a pillanatban esetlegesen megjelent benned.  Tudd azt, hogy ez a Te ellenállási mintázatod. Igen, az a legnagyobb nehézség a felismerésében, hogy nagyon gyakran a tapasztalataid megerősítik az ellenkezést a bőséggel. Ha az emlékeid ellentmondanak annak, amit most olvasol, akkor gondolj az önbeteljesedő jóslat jelenségére. A kvantumszemlélet és a Kvantum jóga szerint Te magad hozod létre az érzékelési folyamatoddal a valóságodat.  Ezt azonban befolyásolja az elképzelésed arról, hogy milyen a világ. Az viszont magából a tapasztalataidból jönne. Így erősíti meg a tapasztalat önmagát. Ebből a körforgásból segít kiemelkedni az éber Figyelem gyakorlása által kiteljesedő tudatosság.


Nézzünk egy példát a könnyebb érthetőség kedvéért. Azt mondod, a jóléthez, az anyagi bőséghez erőfeszítést kell tenni, esetleg az is megfordul a fejedben a közéletet és a gazdasági híreket nézve, hogy csak tisztességtelenül lehet meggazdagodni. Mi történik? A te valóságod ezeknek a meggyőződéseknek a mentén fog létrejönni. És minden tapasztalat ennek az energiamintának, ennek a gondolat és érzelemvilágnak a megerősítését jelenteni. S így természetes módon ennek megfelelően fognak eljutni hozzád a tapasztalatok. Rengeteg erőfeszítést fogsz tenni, aminek talán lesz anyagi hozadéka, talán nem, de semmiképpen nem lesz örömteli a megvalósulás. Ha ezt már unod és kipróbálnál valami mást, akkor érdemes változtatni a szemléletmódodon. Az nem kerül semmibe, hogy eljátssz a gondolattal, hogy eddigi tapasztalataid ellenére is megváltoztasd hozzáállásodat a világhoz és az emberekhez. Elképzelhető, hogy teljesen új tapasztalatokban lesz részed. Ki kell próbálni. Ennek átéléséhez persze szükséges némi belső változás. A „quantum  balance” - nak nevezett minőség, ami a kvantumszemlélet alapja, azt jelenti, hogy megjelenik benned egy dinamikus egyensúly. A legfontosabb irányai az átalukálásnak a következő belső minőségekben jelenik meg. Az ellenállás helyett az elfogadás, a kétely helyett a hit és a bizalom, a verseny helyett az együttműködés lesz az alapvető motiváció az életedben.


Összefoglalva tehát első lépésben tudatossá válni rejtett meggyőződéseinkre, majd a második lépésben egy építő, együttműködő és bizalommal teli attitűdöt hasznos kialakítani. Ehhez segítenek az érzések, amikor boldogságot, békét, hálát lelkesedést, áldást, megbecsülést, bőséget, kreativitást érzel.  Abból teljesen más jellegű meggyőződések születnek, mint az alacsony frekvenciájú rezgésekből, s ezek fogják visszaigazolni önmagukat. Amikor a figyelmed ezeken az érzéseken van, az ellenállásod elolvad, s ezek válnak vonzási pontjaiddá.
Tedd alaptételeddé, „Az ellenállás tanult, az elfogadás és az áramlás természetes. A bőség határtalan és körbevesz, csak be kell engednem az életembe.”
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4956 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x