HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23
Címlap / Ezotéria / AZ IKREK HAVA 2017 MÁJUS 21. - JÚNIUS 21.

AZ IKREK HAVA 2017 MÁJUS 21. - JÚNIUS 21.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-23

A világ hihetetlenül izgalmas. Tele van felfedezésre váró helyekkel, emberekkel, ismeretekkel. Szinte lehetetlen mindennek a végére járni... pedig milyen jó lenne!  

 

Az Ikrek havában mindannyian szeretnénk túllépni megszokott kereteinken. Szívesebben megyünk, utazunk, s találkozunk olyanokkal, akik el tudnak hozni számunkra egy kicsit a maguk világából.
Használjunk ki minden lehetőséget, ami ezt lehetővé teszi. Keressük mások társaságát, legyünk nyitottak a körülöttünk élők érzéseire, véleményére, gondolataira. Tapasztaljunk meg minél több mindent a világ sokszínűségéből! Éljük meg a pillanat varázsát! Ez a legtökéletesebb alkalom arra is, hogy szélnek eresszünk mindent, amitől már nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.
 


A gyermek fejlesztése és fejlődési lehetőségei a születési ábrában
Egy családban, s legfőképpen a szülőkben mindig felmerül az a kérdés, hogy gyermeke miben tehetséges, milyen irányban fejleszthető vagy milyen játékban, sportban találhatja meg örömét. Egy gyermek számára mindig fontosak az örömforrások, hogy feltöltődjön, mert az a gyermek, aki nem találja a helyét, könnyebben lesz magányos, visszahúzódó, így a teljesítménye is visszaesik.

 
 
 
 
[1649]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x