Kínai horoszkóp a Nyúl havára - 2019. márc. 5. - ápr. 5....
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Kínai horoszkóp a Nyúl havára - 2019. márc. 5. - ápr. 5.

Sásdi Bernadett

Kínai horoszkóp a Nyúl havára - 2019. márc. 5. - ápr. 5.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-26

Igen kellemes energiákkal érkezik az idei Nyúl hónap, nagy eséllyel hoz végre meleget is, ugyanakkor némi kiszámíthatatlanságot is. Egyidejűleg fokozza érzékenységünket, de kitartásunkat és céltudatosságunkat is.  

Ez a hónap az, amikor nincs akadály. Bármi áron (de tényleg!) el fogjuk azt érni, amit szeretnénk. Nem erővel, dominanciával, hanem leleményességgel. Mondhatni “szemesnek áll a világ” márciusban, tehát azok kapnak helyzeti előnyt, akik előbb gondolkodnak, mint cselekednek. Ha a Bud Spencer és Terrence Hill filmekből indulnék ki, akkor most a Terrence Hill karakterek vagy az aszerint cselekvők tudnak majd jobban boldogulni. (Aki, minő véletlen, Nyúl évében és hónapjában született…)

A céltudatosság lesz az irányadó, az eredmények érdekében hajlandók leszünk szokatlan megoldásokat vagy eszközöket is igénybe venni. Ahogy ránk, úgy másokra is ez lesz jellemző, sőt azok, akik amúgy is hajlamosak rá, a manipulatív viselkedést is segítségül hívják. A kompromisszumok, és a háttérben való lavírozgatás napjai jönnek. Több olyan szituáció lesz, melyet megbeszéléssel és együttműködéssel lehet inkább megoldani.

Ellenben akadnak olyanok is, amikor jobban járunk, ha kevesebb ellenállást mutatunk, de közben tesszük, amit jónak látunk. Persze, erre számíthatunk a környezetünk esetében is, nem csak mi lehetünk olykor kiismerhetetlenek, hanem ők és az aktuális helyzetek is. Igazán jó hír, hogy a Nyúl hónapja egyben az idei első romantikus hónap is, már ébredezik a természet, pezsegni kezd a vérünk, és elkezdődnek a szerelmi zsizsgések is.

Vége van a korai sötétedésben otthon lustálkodó hétvégéknek, a társasági események és a randik ideje következik! Ne legyünk azon se meglepődve, hogy nagyon határozott elképzeléseink lesznek, hogy milyen kapcsolatot (mindegy, hogy baráti, üzleti vagy szerelmi) szeretnénk és tudatosan teszünk is ezekért. Hiszen most semmibe nem fogunk bele csak úgy, hedonista módon.

A Nyúl hónapjának további erős üzenete a fejlődés,
ahogy a terveinkben, úgy anyagi területen is. Aki ügyes és kitartó, az kifejezetten sikeres lesz. Sok kiváló ötlet születik, amelyeket érdemes lesz megvalósítani, mert nagy eredményeket lehet általuk elérni.

Ellenben azt nem nagyon ajánlom, hogy a legnehezebb helyzeteket most akarjuk felvállalni, mert bár szellemileg, intellektuálisan nagy erőket kapunk, de nem lesz kedvünk a problémás dolgokhoz. Ezen felül arra is figyeljünk, hogy ne vállaljuk magunkat túl, próbáljuk meg rendszerezni feladatainkat, ne akarjunk mindent csak magunk intézni.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:
Március 6., 13., 14., 18., 25., 26., 30.
A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:
Március 9., 15., 17., 21., 27., 29., Április 2.

INGYENES KALKULÁTOR: https://kinai-horoszkop.com/kalkulator/
 
 
[ 2084 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x