Tobzódunk az erőben a Sárkány hónapban - kínai horoszkóp...
Címlap / Ezotéria / Tobzódunk az erőben a Sárkány hónapban - kínai horoszkóp 2019. 04. 05. - 05. 05.

Sásdi Bernadett

Tobzódunk az erőben a Sárkány hónapban - kínai horoszkóp 2019. 04. 05. - 05. 05.

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

Szorgos, munkás napok tanúi és cselekvői lehetünk az áprilisi YANG FÖLD SÁRKÁNY hónapban. Ismételten nagy erő érkezik az Univerzumból, mely a teherbírót még acélosábbá teszi, míg a gyengét plusz erővel ruházza fel.  

Mostanra érdemes tervezni azokat a feladatokat és intézendőket, melyekhez kitartás és sziklaszilárd akarat szükségeltetik. Lehet fizikai erőt igénylő, mint például a kertünk tél utáni “kicsomagolása”, kertészkedés, mezőgazdasági munkák. De ugyanúgy szellemi megmérettetés is, mint rákészülni vizsgára vagy belefogni valamilyen nagyobb munkaprojektbe és így tovább. A lényeg, hogy az akarat, szívósság és kötelességtudat támogat bármilyen elhatározásunkban.

Azok az emberek, akiknek fejlett az érzékelésük, érezni fogják, hogy milyen nagy erők vannak jelen ebben a hónapban. Az az emberek intuíciós képessége kikristályosodik, akár tudatosak rá, akár nem, így több megmagyarázhatatlan esemény átélői is lehetünk. Sajnos a negatív erők is aktivizálódnak, így aki hajlamos a befolyásuk alá kerülni és tegyük fel indulatossá válni általuk, érdemes lesz kellő tudatossággal és önkontrollal szabályozniuk magukat. A fejlődés alacsony szintjén lévő emberek erre kevésbé lesznek képesek, kötekedővé, mindenben hibát keresővé, avagy közösségbomlasztókká válhatnak, így őket inkább kerüljük el, ha tehetjük.
Ismét tele leszünk Utazó Ló minőségekkel, így a megújulás és változások időszak is megérkezik. Sokan érezzük majd a hívást – hiszen ez most leginkább belülről fakadó sugallatként jön- hogy új utakra lépjünk. Lehet ez teljesen triviális, mint például fogyókúra, vagy új sportág választása. Avagy nagyobb kedvet érzünk majd az aktivitásra, szívesen mozdulunk ki a szabadba. Eljött az utazások ideje is, így sokan indulnak útnak a következő napokban.
 
A fokozott érzékenység nem csak megérzéseink terén jelentkezhet, az amúgy is szenzitív emberek túlságosan is azzá válhatnak, így ezáltal sérülékenyebbé is. Könnyebben megbánthatók most az emberek, ahogy mi magunk is hamarabb szívünkre veszünk dolgokat, melyeket ugyan nem mutatunk ki, de belülről rághat bennünket a sértettség. Ugyanakkor az együttérzés képessége is többekben aktivizálódik, így képesek leszünk jobban védelmezni, támogatni környezetünket.


Meghatározó földes és vizes energiák lesznek jelen az elkövetkezendő napokban.
A föld türelmet, békességet és elszántságot ad, míg a víz megmozgat, cselekvésre késztet. (Talán ez a sok víz elem végre meghozza a várva várt esőket is!) A föld elem valamivel nagyobb hangsúlyt kap, így attól függően, hogy az adott embernek mit jelent a horoszkópja alapján ez az elem, kalkulálhat majd az erejével:

Ha valaki TŰZ napon született felettébb intenzív időszaknak néznek elébe, a gondolkodásukban és elképzeléseikben lehetnek nagyobb változások. Nem érdemes túlzottan ragaszkodni a múlt ötleteihez, az lesz működőkepésebb, ha új területekre merészkednek. Intellektuálisan gazdag időszak ez, jobban működnek ilyenkor az agytekervények.

A FÖLD napon született embereknek a személyes kapcsolataik kerülnek előtérbe. Az emberek fontos tényezők lesznek az eseményeikben. Kiemelném a YIN FÖLD nap szülöttjeit, ők mennek keresztül a legnagyobb kihívásokon, tanulva és alkalmazva az elengedést, lemondást és új irányokba való nyitást a következő napokban. Anyagi szempontból is figyeljenek oda, mert okos tervezéssel, tárgyalással sokat tudnak spórolni!

A FÉM napon születetteknek össze kell szedni magukat, ha nem akarnak elmaradni dolgaikkal. Hajlamosabbak lesznek a halogatásra, belassulnak kissé, jobban vágynak a nyugalomra és az élet megélhető örömeire. Törekedniük kell a kényelmesség és a halogatás leküzdésére, mely sikereik útjába állhat. Azt is tapasztalhatják, hogy a dolgok nehézkesen haladnak, bár szeretnének gyorsabban haladni, az időt és eredmények megszületését nem tudják felgyorsítani.

A VÍZ nap szülöttjei viszont nagyon tudatosak és tettre készek lesznek, akad is bőven dolguk áprilisban. Talán ők lesznek azok, akik a legtöbbet jönnek-mennek, intézkednek. Könnyebben boldogulnak most, ha terveket készítenek, illetve egyértelműen osztják be idejüket. Nők esetében erőteljesen megjelenik a párkapcsolat területe is.

Végül a FA nap szülöttjei, akik amúgy is igen aktívak, szinte soha nem unatkoznak, most turbó fokozatra kapcsolnak. Tudatosak, határozottak és irányítóbbak lesznek, az pénzügyek kiemelt szerepet kapnak. Esélyes, hogy munka vagy üzleti tevékenységük miatt fontosabbá válik, többet szeretnének keresni vagy és több lehetőségük is lesz rá. A YANG FA szülöttjeinek javaslom, hogy tegyenek félre mindenféle kényelmességet, mert ez hátráltatja majd céljaik elérését.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:

április 7., 8., 12., 19., 20., 24., május 1., 2.

A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:

április 9., 11., 15., 21., 23., 27., május 3., 5.

INGYENES KALKULÁTOR: https://kinai-horoszkop.com

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2506 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x