Éld át a nyarat...hálával!
Címlap / Hála blog / Éld át a nyarat...hálával!

Éld át a nyarat...hálával!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

 

Szép lassan eltelik az év legmelegebb, sokak számára legfelszabadultabb évszakának első hónapja és azon gondolkoztam, hogy az év többi időszakában, milyen sokszor, sokaktól hallom, hogy:

-           „Mikor lesz már nyár, elegem van a szürkeségből!”

-          „Mikor lesz már jó idő, olyan hideg van és unom a sok meleg ruhát!”

-          „Most nincs időm rá, majd nyáron pihenek!”


 


Ha Te is azok közé tartozol, akik nyáron vannak elemükben, akik ilyenkor tudnak kiteljesedni, akkor hajrá, most adj hálát a melegért! Most adj hálát a nyári szabadságért! Most élvezd a napsütést és a kellemes nyári szellőt!

Azt látom, hogy sokszor várunk valamit, vágyjuk, hogy eljöjjön, és amikor épp benne vagyunk, épp megélhetnénk, valahogy nem tudjuk kellőképpen meghálálni, nem tudjuk kellőképpen értékelni azt.

Tipp:

Kellemes nyárestén ülj le a szabadba, hunyd be a szemed és próbáld meg tudatosan megélni, megérezni a nyarat, annak energiáját, erejét. Éld át mindazt, amit ez az évszak jelent számodra, és értékeld az összes pillanatot, melyért hálával tartozol e ragyogó évszaknak.

Ha van kedved, vedd elő a Hálanaplódat, és írd össze azokat a nyári pillanatokat, melyek sok örömet okoztak számodra és csodás, hálás emlékeket idéznek fel benned! Még jobban segít majd felidézni a hála érzését, ha egy-egy jól sikerült, emlékekkel teli képet is beragasztasz a naplódba.

Továbbá azt is megteheted, hogy összeírod mindazt, amit még ezen a nyáron meg szeretnél valósítani. Ügyelj arra, hogy ezek a feltöltődésedet, a pihenésedet szolgálják, mindazokat az érzéseket segítsék elő, melyekért a hála érzése fog átjárni!

Ne engedd meg magadnak, hogy elszaladjon a nyár anélkül, hogy valóban megélted volna és valóban, tiszta szívedből hálát adtál volna érte, különben folyton csak várni fogod, és sosem éled meg igazán!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.halamisszio
 
 
[ 1721 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x