Bérszámfejtő-őrület: félmillió forintot nyerhet Besenyő...
Címlap / Karrier / Bérszámfejtő-őrület: félmillió forintot nyerhet Besenyő Pista bácsival...

Bérszámfejtő-őrület: félmillió forintot nyerhet Besenyő Pista bácsival...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

"Én, mint Besenyő M M H NY É István, aki vagyok, azaz Besenyő Most Megmondom Hogyan Nyerjen Értékeset István, most megmondom hogyan nyerjen értékes nyereményt." - üzeni Besenyő Pista bácsi egy vadonatúj, nagyszabású tehetségkutatóval egybekötött nyereményjáték weboldalán. 

Utánajártunk, miről is van szó és a bérszámfejtő szakmában az év legnagyobb durranását követhetik nyomon kedves olvasóink. A Magyarország kedvenc bérprogjamját, a BaBért fejlesztő cég olyan tehetségkutató játékot szervezett, amelyre bérszámfejtők jelentkezését várják.


A szervezők nem állították bonyolult feladatok elé a jelentkezőket, hiszen egy egyszerű viccel vagy egy mókás fotóval is lehet nevezni a versenyben. A nyeremények összértéke meghaladja az 1.000.000 forintot, üdüléstől kezdve a horoszkópelemzésen át a kedvezménykártyáig rengeteg mindent lehet nyerni.

Nem kell félni attól, hogy csak az nyer, akinek sok az ismerőse. Hiszen ha valaki nevez és a legtöbb pontot gyűjti a szavazóktól, megnyeri a fődíj csomagot, aminek az értéke félmillió forint. Emellett minden héten kisorsolnak számos értékes nyereményt is az összes nevező között.
Besenyő Pista bácsi szerepe a tehetségkutatón (vagy ahogy az oldalon hívják: tehetségkutakodáson), hogy inspirálja a jelentkezőket. Ehhez készített is számos, eddig még nem látott kabaréjelenetet, amelynek nem csupán a bérszámfejtők, hanem a Laár András-rajongók is nagyra fognak értékelni.

Íme egy kis ízelítő:Ha Ön vagy ismerőse alkalmas a tehetségkutatóra, akkor ne habozzon! Jelentkezzen ide kattintva vagy ajánljon valakit a szervezőknek!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3722 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x