Újratöltve, avagy a fonyódligeti erőszak margójára...
Címlap / Kint és Bent / Újratöltve, avagy a fonyódligeti erőszak margójára...

Újratöltve, avagy a fonyódligeti erőszak margójára...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-04

Az elmúlt napokban nagy vihart kavart a fonyódligeti gólyatáborban történt erőszak. Teljesen jogosan. Vannak, akik a hallgatottság érdekében jókat poénkodtak, vannak akik rögtön lincselést akartak. Ami tény azok, akik erőszakot akarnak elkövetni (ami SOHA nem véletlen) köztünk vannak. Őket meggyőzni észérvekkel soha nem fogod, mert ezek szexuális ragadozók, akiket nem a szex maga érdekel, hanem a zsákmányszerzés és a hatalom érzete. Legyen az áldozat gyerek, nő vagy férfi. Ezért teszem újra közzé azt, amit korábban már többször, több helyen elmondtam, de mint tudod ismétlés a tudás anyja és hátha éppen ezek a tanácsok segítenek megelőzni a bajt. Tehát, kezdjük: 

Őket meggyőzni észérvekkel soha nem fogod, mert ezek szexuális ragadozók, akiket nem a szex maga érdekel, hanem a zsákmányszerzés és a hatalom érzete. Legyen az áldozat gyerek, nő vagy férfi.

Ezért teszem újra közzé azt, amit korábban már többször, több helyen elmondtam, de mint tudod ismétlés a tudás anyja és hátha éppen ezek a tanácsok segítenek megelőzni a bajt. Tehát, kezdjük:

A szexuális ragadozók nem véletlenszerűen választják ki az áldozatukat. Ők a lehető legkönnyebben akarják elvenni azt, amire szükségük van. Éppen ezért vannak támadási forgatókönyvek, amiknek vannak közös pontjaik.

Ha ezeket a pontokat ismered, akkor elkerülheted azt a helyzetet, ami minden nő rémálma: a nemi erőszakot.

Most megmutatom, hogy mik azok a feltételek, amik alapján ezek a szexuális ragadozók kiválasztják az áldozataikat.

1. Elcsépelt közhely a kihívó ruházat. Mindenhonnan az folyik, hogy potenciális áldozat aki "ledéren" öltözik. Ezzel kihívja maga ellen a sorsot. Az igazság az, hogy ez a fajta öltözet, nem a kihívósága miatt veszélyes. Lehet bármilyen ruha rajtad, de nem ez a lényeg. A ragadozó, a legkevesebb akadályt keresi. A lenge öltözet – egyszerűen - gyorsan letéphető. Nem akadály. Ha egy nő fel van öltözve "rendesen", pusztán a ruha mennyiségével segítheti a biztonságát, mert így, egy kevésbé felöltözött nő lesz a célpont.

2. Haj. Ha hosszú a hajad, figyelj oda. Ezeknél a támadásoknál az elsődleges célpont, amit megragad a támadó, az a haj. Azért előny a rövid haj, mert nincs, illetve rosszabb rajta a fogás. Ha hosszú hajad van, a lófarok és a kiengedett haj "vonzza" a támadó kezét. Ha úton vagy, vagy mész valahova, akkor fogd össze a hajad vagy tekerd fel. Kevésbé látványos és kiengedheted, ha szükséges.

3. Zenehallgatás és a mobil. Ha be van dugva a füled és zenét hallgatsz, süket vagy a külvilágra. Ezt használják ki a támadók az észrevétlen megközelítésre. Ha ez sikerül, akkor bűnügyi statisztikává váltál. Sajnos ugyanez vonatkozik a mobilra. Ha nők kommunikálnak egymás közt, megszűnik a külvilág és csak egymásra figyelnek. Ez nem probléma védett helyen, de veszélyes, ha egy ragadozó látókörébe kerültél.
4. Nézzük a veszélyes helyeket:


  •  bevásárlóközpontok parkolóházai
  •  nagy utcai parkolók
  •  nyilvános wc-k
  •  elhagyatott utcaszakaszok

Ha az autódhoz mész, mindig nézd meg, hogy a környező autókban van-e valaki. Mielőtt kinyitod az ajtót, nézd meg, hogy nincs e nyitva a kocsi és, hogy a hátsó ülésen nem bújt-e el valaki. Ha így beültél a kocsiba, nagy bajban vagy. Viszont ha beültél és a kocsi tiszta, akkor első dolgod, hogy magadra zárod az ajtókat és elindulsz. Bárki akar megállítani, vagy bármi furcsa van, ne állj meg. Lehet, hogy udvariatlanság, de a biztonságod fontosabb.

Este a parkolókban, (vagy ha tudod, hogy este végzel) mindig lámpa alá parkolj! Lásd, hogy mi van körülötted.

Nyilvános wc... SOHA (bár bevallom, hogy eddig erre még nem nagyon láttam példát) ne menj egyedül be egy illemhelységbe.

Kérdezhetitek persze, hogy ezek miért fontos dolgok? Mit csinálhat valaki egy női wc-ben? Nos, az ilyenfajta erőszakok nem ott történnek. Ez vonatkozik szinte minden olyan erőszakra, ami az előbb felsorolt helyszínekkel kapcsolatban történik. Ezek két-helyszínes erőszakok. Az egyik helyszínen elkapják az áldozatot, majd egy olyan biztonságos helyre hurcolják, ahol azt csinálnak vele, amit akarnak anélkül, hogy megzavarná ezt bárki vagy bármi.

5. Mire figyel a támadó?

- ha valmi olyan eszköz van a nőnél, ami hosszabb, mint a keze, inkább nem támad. Ez lehet hegyes végű esernyő, vagy bármi, amit távolról tudsz használni. FELTÉTEL: Tudd használni és, ha kell, használd. Sokan javasolják a kulcscsomót. Ha nem tudod, hogyan használd, hogyan támadj vele, nem fogja elrettenteni a támadót.

6. A támadások iránya:

A támadások nagyrészt hátulról vagy oldalról következnek be. Ha észreveszed, hogy valaki követ akkor próbálj mielőbb olyan helyre jutni, ahol tömeg van. Ebben el tudsz tűnni, vagy tudsz segítséget kérni a biztonsági emberektől vagy a rendőrtől, ha van. Ha olyan helyen vagy, ami elhagyatott, akkor legyen a kezed ügyében egy eszköz, amivel sérülést tudsz okozni a támadónak, ha támad. Erre különféle megoldások vannak, amiket meg lehet tanulni a megfelelő szakemberektől.

Bármilyen esetben - legyen ez egy ökölszabály a számodra -, aki ismeretlenül elhagyatott helyen másfél méternél közelebb akar kerülni Hozzád az támadó. Készülj fel arra, hogy megtámadhat.

Mi a teendő?

Nos, fordulj mindig szembe vele. Nézd meg az arcát, a tartását, a ruházatát. Nézd meg a kezeit, hogy van-e benne akármi is. Szólítsd fel, hogy ne jöjjön közelebb, és készülj fel a támadásra.

Mit tudsz tenni ilyenkor? Ha előtte nem készítenek fel egy ilyen helyzetre, akkor valószínűleg le fogsz fagyni és nem tudod, hogy mit tegyél. Valószínűleg fizikailag nem leszel az ellenfele, de harcolj. Harapj, karmolj, fejeld le, próbálj minél fájdalmasabb sérüléssel járó sebeket okozni.

Nem álltatlak. Ha nem vagy felkészülve egy ilyen eseményre, csak a szerencsédben bízhatsz és abban, hogy akármit csinál, nem hagyod abba azt, hogy tépsz, harapsz, rúgsz. Nem szabad "megadnod" magad. Így van esélyed arra, hogy könnyebb áldozatot keres. Ha ez történik, akkor viszont azonnal menekülj.

NAGYON FONTOS!

Azonnal a rendőrségre menj! Ne mosakodj, ne piperészkedj! Úgy ahogy vagy, menj a rendőrségre! A kitépett hajból, a bőrből és vérből a körmöd alatt tudják azonosítani a támadódat és, ha szerepel a nyilvántartásban, akkor ki tudják vonni a "forgalomból" és ezzel mások életét is meg tudod menteni.

Mindez persze csak egy rövidke cikk, amiben az alapokat tudtam megmutatni. DE már ez elég lehet. Amennyiben szeretnél többet megtudni erről a témáról, szakértőként nyugodtan megkereshetsz itt a harmonet oldalán vagy bármelyik elérhetőségemen.

Segítek.

Legyen szép napotok:

Papp Zoltán

kép forrása

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3514 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x