Ha sírni látod a bohócot...
Címlap / Kint és Bent / Ha sírni látod a bohócot...

Ha sírni látod a bohócot...

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Egy nap csörög a telefon. Egy női hang kereste Galagonyabohócot. Megörültem, mert név szerint engem akar valaki. Ez azt jelenti, hogy jól csinálom a dolgom és már a nevem is ismerős sokak számára. A hölgy jelezte, hogy egy ismerőse ajánlott engem. Hű, ez még jobb ezek szerint annyira ügyes vagyok, hogy ajánlanak is az emberek ismerőseiknek! 

Aztán a kérdés: vállalnék-e ma egy fellépést?
HŰŰ, ez így együtt maga a mennyország - gondoltam.

Aztán hirtelen jött a pokol:
egy 17 éves "nagykislányhoz" kellene menni aki kórházba került. A története röviden:

Bár szedett fogamzásgátlót egy vesemedence gyulladásra adott homeopátiás szer kiütötte a hormonok hatását és terhes lett a lány. Erre föl jött egy vérmérgezés is és egy tüdőembólia és egy mélyvénás trombózis is, melyek hatására a kislány most kórházban van és a babáját is elveszíti, mert valószínűleg sérült a magzat.

Ma van a szülinapja-mondja anyuka elcsukló hangon. És így folytatja: már végig hívtam egy csomó bohócot és senki sem vállalta az 5 perces kórházi fellépést. Én elvállaltam.

Belépve a kórterembe a kislány zavarba jött, mert bár Ö kérte a bohócot, nem hitte el, hogy lesz. Majd elöntötte az öröm, hogy legalább ez teljesült.

Amikor közösen elénekeltük a boldog, boldog születésnapot kezdetű örökzöldet, a kislány elsírta magát. Egyszerre volt elkeseredett, meggyötört és egy pillanatra talán boldog!

Aztán eltelt néhány nap, már túl voltam a szülinap okozta lelki megpróbáltatáson amikor ez az üzenet várt a mail boxomban:

 

"szia drága Galagonya! A kórházas 17 éves nagykislány túl van mindenen. A szép lufid az ágya fölött a falra ragasztva adta az erőt mindenhez. Mégegyszer nagyon szépen köszönjük. Sz..i és anyukája"

Most meghatódtam. Mondhatnám némi eufemizmussal, hogy csak a munkámat végzem, de azért érzem, hogy sokszor több amit teszek, mint amit elsőre hiszek róla.

Megvallom én nagyon lelkizős vagyok és nagyon szigorú vagyok önmagamhoz. Hányszor és hányszor előfordult már egy-egy fellépés után, hogy úgy jöttem ki: "hűű, ez nagyon gáz volt, nagyon elrontottam, ide sem hívnak vissza..stb" és mindig meglepődöm amikor épp az ellenkezőjét hallom vissza vagy épp arra a fellépésre hivatkozva hívnak máshová!

Ezek a pozitív hozzászólások szoktak továbblökni, ebből lehet építkezni.

Ám mit tegyek, ha belecsöppenek egy tragédiába? Hogyan lehet azon túltenni magam amikor a szenvedés, a fájdalom oldására hívnak? Ha tudnád hány olyan családnál jártam már ahol nagyon(!)beteg volt a gyerek vagy váltak a szülők és érződött a feszültség, ahol szerethiányos volt a gyerek és bújt belém, mert a szüleihez nem tudott. Olyan intézet, ahol súlyos értelmifogyatékosok vegetálnak és egy 35 éves úgy örül a lufikutyának, mint egy ovódás?

Éld bele magad ebbe a helyzetbe is és máris érted majd ezt a számot!
http://www.youtube.com/watch?v=ANeufHejMuY

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2262 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x